Met de groeiende complexiteit van veel organisaties, neemt de druk om (financiële) rapportages snel, betrouwbaar en adequaat aan te leveren aan alle stakeholders steeds verder toe. Hoe sneller je organisatie over de meest actuele cijfers beschikt, hoe sneller ze kan inspelen op trends en ontwikkelingen. Bovendien vereist wet- en regelgeving steeds meer transparantie, betere verslaglegging en heldere audit trails. Kortom: er wordt steeds meer verwacht van de financiële afdeling en dus van jou.

Een belangrijk aspect daarbij is de aansluiting van de actuele cijfers op budget & forecast. Voor veel organisaties zijn dat twee gescheiden werelden die maar moeizaam te combineren zijn. Integreren van informatie uit je consolidatiesoftware met de cijfers uit het budget & forecast systeem is tijdrovend en complex. Dit vergt vaak veel handmatige (foutgevoelige) datapreparatie waardoor het vergelijken van de actuals met de forecast soms wel weken kan duren. Bovendien moeten wijzigingen – bijvoorbeeld in rekeningstructuur, bedrijfsentiteiten of valutasoorten – steeds in twee omgevingen worden doorgevoerd. Terwijl het echt anders kan!

Tijdens dit webinar laat Jeroen de Soeten zien hoe je met het OneStream Intelligent Finance Platform de processen voor consolidatie en budget & planning bij elkaar brengt in één geïntegreerde omgeving. Zodat je veel sneller, completer en betrouwbaarder kunt rapporteren. En daarmee tijd overhoudt om het verhaal achter de cijfers te analyseren. In een korte demo laat Jeroen zien hoe je met Onestream:

  • Data uit een groot aantal bronsystemen kunt consolideren
  • Geconsolideerde cijfers gebruikt om een Rolling Forecast te maken
  • Financiële dimensies als rekeningstructuur, entiteiten en valutasoort op één centrale plek kunt beheren
  • Rapportages ontwikkelt waarin actuals en budget & forecast geïntegreerd zijn

Ben jij een finance professional die klaar wil zijn voor de toekomst? En die meer tijd wil overhouden om het verhaal achter de cijfers te analyseren? Dan is dit webinar voor jou! 

Bekijk de opname

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Vul het formulier en bekijk gemakkelijk de opname terug!