In dit opgenomen webinar leggen experts van Microsoft, Ultimo en Axians uit hoe je een intelligente fabriek creëert, waar je het beste kunt beginnen en hoe dit jouw onderhoudsstrategie verbetert.

Digitalisering neemt toe in de maakindustrie. De structurering, standaardisering en centrale toegankelijkheid van je data vormt hiervoor de basis. Door machinedata te gebruiken en analyseren, krijg je een totaalbeeld van jouw organisatie. Dit stelt je in staat productielijnen te optimaliseren en (in realtime) de juiste beslissingen te nemen. Veel organisaties weten wel wat er mogelijk is, maar hebben nog niet de volgende stap gezet op weg naar een intelligente fabriek. Door recente, wereldwijde gebeurtenissen is er echter bij veel productiebedrijven een tekort aan middelen, reserveonderdelen en grondstoffen ontstaan. Daardoor is duidelijk geworden dat de huidige manier van werken niet optimaal is. Het is tijd om de fabriek van de toekomst te bouwen. De vraag is: hoe pak je dit op een slimme en praktische manier aan?

In dit opgenomen webinar laten experts van Microsoft, Ultimo en Axians jou zien hoe je een intelligente fabriek creëert. We leggen uit waarom de toekomst van de slimme fabriek een hybridevorm is, waarin machines, technologie en cloud nauw samenwerken. Daarnaast laten we zien hoe data snel en veilig kan worden verwerkt en uitgewisseld. Verder gaan we in op de mogelijkheden die dit oplevert, zoals voorspellend onderhoud. Aan de hand van een stappenplan leggen we uit hoe je deze mogelijkheden kunt benutten en vooral hoe en waar je het beste kunt beginnen. We beantwoorden vragen zoals:

  • Hoe begin je met het verzamelen en analyseren van data over je fabriek, productielijnen en machines?
  • Hoe zet je deze data om in waardevolle acties?
  • Op welke manier kan jouw asset management profiteren van en worden geoptimaliseerd met het gebruik van deze data?
  • Hoe kun je data gebruiken voor voorspellend onderhoud?
  • Met welke hulpmiddelen kun je jouw fabriek veiliger en duurzamer maken?

Bekijk de opname

Wil je weten hoe je processen, machines en productielijnen in jouw organisatie (nog) slimmer kan maken?  Vul je gegevens in en bekijk de opname.