Automatisering is niet meer weg te denken als bedrijfsmiddel voor de realisatie van de doelen van organisaties. Informatiesystemen worden bedrijfskritischer en dragen in veel gevallen bij aan het onderscheidend vermogen: net iets betere service of juist efficiënter kunnen werken en daardoor meer kunnen leveren tegen lagere kosten. De afhankelijkheid van informatiseringsoplossingen neemt daarmee ook toe.

Volledig geïntegreerd applicatieplatform én partnergestuurd

Belangrijke vraag daarbij is of je voor jouw bedrijfskritische informatiseringsoplossingen met de juiste leverancier werkt. Is je leverancier bijvoorbeeld in staat om continu te innoveren? Hoe groot is de kans dat de leverancier van jouw informatiseringsoplossingen over vijf jaar nog bestaat? En zo ja, heeft die leverancier dan ook de vaardigheden en expertise om een volledig geïntegreerd applicatieplatform te ontwikkelen? We leggen graag uit waarom je met Axians Healthcare een toekomstvaste leverancier hebt en waarom wij gekozen hebben voor Microsoft als partner.

Microsoft biedt onder de paraplu van Dynamics 365 een reeks van toepassingen om de relatie met klanten te versterken, een effectieve operatie uit te voeren, een veerkrachtige supply chain te creëren en de financiële gezondheid te verbeteren. Ze vormen de kern van het intelligente Microsoft cloud platform.

Generieke sterke punten van Microsoft gecombineerd met de branchekennis en ervaring van Axians

Voor Zorg ERP  betekent dit dat Axians Healthcare  het Dynamics 365 cloudplatform heeft omarmd en verrijkt met Zorgspecifieke functionaliteiten; van  inkoop tot (OK-)logistieke en financiële processen.  Axians  levert, implementeert en beheert deze oplossing voor de zorgsector. Zo worden de generieke sterke punten van Microsoft gecombineerd met de branchekennis, de specifieke oplossingen en de implementatie-ervaring van personeel van Axians. Met meer dan 40 jaar ICT-ervaring in de Zorg weet Axians wat er speelt, waar behoefte aan is en hoe wij ICT voor de Zorg kunnen laten werken. Zo is Zorg ERP ontstaan; gedreven door passie voor technologie en ons hart voor de Zorg.

Een leidende speler in digitale transformatie

Wanneer het digitale transformatie betreft is Microsoft onder andere volgens Gartner een leidende speler. De missie van het bedrijf is om “Elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken”. Dat klinkt wellicht wat hoogover, maar is dat niet precies waar IT uiteindelijk voor bedoeld is? Het bedrijf is nog steeds de onbetwiste marktleider als het gaat om investeringen in R&D en handelt snel wanneer het gaat om het verwerven van waardevolle externe technologie. Sterke innovaties worden in een rap tempo op de markt gebracht, die allemaal Microsoft’s krachtige intelligente  platform versterken.

Alle moderne applicaties die je kunt bedenken

Daarnaast bevindt Microsoft zich, in tegenstelling tot vele andere softwareleveranciers, in de unieke positie om een echte eindgebruikersoplossing te bieden dat alle moderne applicaties bevat die je kunt bedenken. Zo gaat Zorg ERP vóór de medewerkers werken in plaats van medewerkers voor de applicatie. Zorg ERP is zodoende zowel een effectieve als een efficiënte ERP-oplossing waarmee je meer tijd over houdt voor waar het in de Zorg echt om draait: Meer tijd voor Zorg!

Een keuze voor een solide, betrouwbare, uiterst innovatieve en met de klant meedenkende partner

Tenslotte is Microsoft één van de weinige bedrijven ter wereld die een sterke marktpositie combineert met een consistent sterke financiële prestatie en een continu streven naar verdere innovatie. Een strategische keuze voor Microsoft en het Dynamics 365-platform is daarom een keuze voor een solide, betrouwbare, uiterst innovatieve en met de klant meedenkende partner.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij, in samenwerking met Microsoft, met Zorg ERP de Nederlandse Zorg het beste van dienst kunnen zijn en zodoende de Zorg toegankelijk en betaalbaar houden.

Wil jij meer weten over welke waarde Zorg ERP toe kan voegen aan jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

HRM Suite 365