Exact Synergy kent standaard ontzettend veel mogelijkheden, maar soms kunnen zaken net nog wat eenvoudiger en beter. Hiervoor heeft Axians een aantal slimme toevoegingen ontwikkeld waardoor het gebruik van Synergy nóg gemakkelijker wordt. Ontdek de 10 oplossingen om nog veerkrachtiger te werk te gaan.

#1 Maak Synergy Flexibel

Exact Synergy is bij uitstek geschikt om bedrijfsprocessen te automatiseren. Dit begint vaak met basisprocessen als HRM, CRM en projectmanagement. Als deze zaken goed werken willen klanten ook vaak complexere processen onderbrengen in Synergy. In zo’n geval kan het lastig zijn om dit binnen de standaard software onder te brengen, informatie wordt versnipperd opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan projecten, verzoeken en documenten. Voor een gebruiker is het dan lastig om in één oogopslag te zien waar een proces zich bevindt en waar informatie te vinden is.

Gelukkig hebben we dit opgelost met de bouwsteen ‘Solution Builder’! Door het gebruik van een overzichtskaart kan je onbeperkt nieuwe entiteiten toevoegen. Zo breng je een indiensttreding, ziekmelding of re-integratie overzichtelijk in kaart. En maak je het proces direct gebruiksvriendelijk.

#2 Automatische signalering

Wie werkt met Exact Synergy weet dat er vaak nog handmatige controles nodig zijn en dat gegevens soms dubbel worden ingevoerd. Daarom hebben we TVM ontwikkeld waarmee je, op basis van vooraf ingestelde regels, automatisch data importeert en signaleringen aanmaakt. Signaleringen voor verschillende gebeurtenissen, zoals verlopen contracten of overschreden budgetten. Kortom; TVM biedt eindeloze mogelijkheden voor proactieve notificaties. Daarnaast is data ook te kopiëren om daarmee processen te automatiseren. Zoals het aanmaken van een relatie vanuit een mail.

Belangrijk! Met TVM kun je gebeurtenissen maken en exporteren/importeren in je live-omgeving, zonder dat je hoeft te programmeren vanuit Synergy.

Vergroot je veerkracht

Benieuwd naar de overige 8 slimme oplossingen om meer uit Exact Synergy te halen. Download onderstaand het artikel!