Veel organisaties hebben een cloudstrategie ontwikkeld. Het lijkt dus een logische stap om de bestaande data-architectuur ook te migreren naar de cloud. Het is een perfect moment om oude denkwijzen los te laten en om het fundament te ontwikkelen om het veranderende datagebruik binnen je organisatie nu en in de toekomst te kunnen ondersteunen. Bij de migratie naar de cloud moet je echter wel opletten om niet in oude valkuilen te trappen. Bijvoorbeeld door de migratie vanuit de techniek te benaderen en niet vanuit de eindgebruiker. Of door in je nieuwe dataplatform weer allerlei architectuurlagen te creëren waartussen data wordt gerepliceerd.

Tijdens dit webinar op 31 mei leggen Alexander van Helm en Stefan Koster uit hoe je de migratie van je data-architectuur naar de cloud slim aanpakt. Vanuit hun praktijkervaring laten ze zien welke voordelen de cloud te bieden heeft en hoe je de stap naar de cloud eenvoudiger kunt maken. Daarnaast vertellen ze waarom je de gebruiker centraal moet stellen bij de migratie en hoe je dat doet. En aan de hand van verschillende use cases laten ze zien hoe andere organisaties hun cloudmigratie hebben aangepakt. Welke belangrijke lessen hebben zij geleerd? En wat heeft het hen opgeleverd? Kortom, een sessie vol praktische tips en handvatten.

Bekijk de opname

Ben je benieuwd wat de cloudmigratie van je data-architectuur jouw organisatie kan opleveren? Laat dan je gegevens achter om de opname van dit webinar te bekijken.