Waarom Kids Analytics? 

Als kindercentrum bied je kinderen een veilige en fijne plek. En geef je ouders en verzorgers de geruststelling dat hun kroost bij jullie op de juiste plek is. Een mooie taak. Uitdagend ook. Want het vraagt om inzicht in alle facetten van je bedrijfsvoering: Kind & Planning, Finance, HR en Marketing & Commercie. En hoe die op elkaar inwerken. Je wilt op elk moment actueel inzicht. Bijvoorbeeld in de capaciteit- en bezettingsgraad. Of in de gerealiseerde omzet, personeelskosten en de begroting. Ook wil je tijdig actie ondernemen als de instroom van kinderen achterloopt ten opzichte van de uitstroom en doorstroom. Sturingsinformatie moet betrouwbaar zijn én je wilt er concreet iets mee kunnen. Dat is best een uitdaging: het verzamelen, ordenen en inzichtelijk maken van informatie. Dit komt omdat data vaak is opgeslagen op allerlei plekken binnen de organisatie en in tools zoals Flexkids, Jaamo, KidsVision, LRK, etc. Maar sturingsinformatie is wel nodig om jouw klantcentrum optimaal te runnen. Want op basis van Data & Analytics optimaliseer je bedrijfsprocessen pas écht.

Wat je vindt in de leaflet:

  1. Uitleg over hoe je met weinig middelen, capaciteit en IT-kennis tóch eenvoudig datagedreven kunt werken in een kindercentrum. Een Microsoft-licentie voor Office 365 is voldoende om te starten.
  2. Uitleg over hoe je snel een betrouwbaar en actueel inzicht krijgt in de belangrijkste processen van je bedrijfsvoering: Kind & Planning, Finance, HR en Marketing & Commercie
  3. Uitleg over het platform, de rapportages en dashboards
  4. Mogelijkheden voor maatwerk

Download de leaflet