Als fabrikant van machines en/of apparaten zie je de wereld steeds sneller veranderen door technologische ontwikkelingen. Je weet dat je efficiënter moet gaan werken, want anders verlies je marktaandeel. Bovendien weten je klanten ook wat er allemaal mogelijk is en stellen ze steeds hogere eisen aan je producten en diensten. En uiteraard wil je voldoen aan wet- en regelgeving en je doelstellingen behalen op het gebied van duurzaamheid.

Dat kan alleen door meer inzicht te krijgen in de prestaties van je machines en apparaten en dat inzicht te gebruiken om je bedrijf slimmer te maken. Van het voorspellen van benodigd onderhoud tot het geautomatiseerd bestellen van onderdelen. En van optimalisatie van recepturen tot het notificeren van onderhoudsmonteurs en het aanmaken van werkorders. Maar hoe pak je dat op een slimme manier aan?

In dit webinar vertellen Carlijn Donders en Marc Heusdens hoe je met een IoT-platform jouw machines en bedrijfsprocessen slimmer kunt maken. Ze leggen uit waarom je data uit machines en applicaties het beste op een eenduidige manier kunt ontsluiten, integreren, monitoren en analyseren. En hoe je met een platform je processen kunt optimaliseren, potentiële problemen kunt voorzien en real time simulaties kunt uitvoeren. Daarnaast laten ze zien dat starten met IoT eenvoudiger is dan je denkt en wat je daarvoor moet doen aan de hand van het IoT framework. Ontdek zelf hoe je heel snel de eerste verbeteringen kunt doorvoeren en op je eigen tempo verder kunt innoveren.

Wil jouw organisatie starten met het Internet of Things en snel ervaren hoeveel verbeteringen je daarmee kunt realiseren? Dan mag je dit webinar niet missen!

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat je gegevens achter om het webinar terug te kijken

 

Contact_met_klant