Wil je beter begrijpen hoe verschillende producten invulling geven aan datavirtualisatie en welke van die invullingen het beste bij jouw situatie past? We leggen het uit in dit webinar.

Datavirtualisatie is de kinderschoenen ontgroeid. Naast bestaande aanbieders als Data Virtuality, Tibco en Denodo proberen diverse softwareleveranciers de afgelopen tijd een plekje op de markt van datavirtualisatie te veroveren. Denk aan Microsoft met Polybase of de datavirtualisatie-stack van IBM. Of aan platformen als Mulesoft en SAP HANA. Maar tussen iets doen aan datavirtualisatie en échte datavirtualisatie zit flink wat verschil. Datavirtualisatie als toegevoegde feature aan een bestaande data-integratieoplossing is iets heel anders dan een datavirtualisatieplatform.

Wanneer mag je een product eigenlijk een datavirtualisatieoplossing noemen? En hoe maak je de juiste keuze tussen al deze verschillende aanbieders? Tijdens dit webinar zetten Kevin Scheffel en Jonathan Wisgerhof de eigenschappen van datavirtualisatie voor je op een rij en leggen ze diverse oplossingen langs de meetlat. Ze gaan in op de verschillende uitwerkingen van datavirtualisatie en demonstreren het verschil tussen een datavirtualisatieplatform en datavirtualisatie als feature van een data-integratieoplossing.

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat hier je gegevens achter om het webinar terug te kijken!

Bekijk de opname

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden