Wat is Security Access Service Edge (SASE)? Waarom wordt er binnen SASE onderscheid gemaakt tussen de connectivity-items en de security-componenten, oftewel Security Service Edge (SSE)? Kan je nog zonder identity driven security controls? En wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen SASE en Zero Trust? We geven je in de Cyber Vodcast alle ins en outs omtrent SASE en de handvaten om het in te zetten in de security-architectuur van jouw organisatie. Wist je bijvoorbeeld dat je organisatie niet (direct) alle componenten van SASE nodig heeft? Dit is afhankelijk van welke doelen je wil bereiken. En misschien kan je zelfs al een start maken met de huidige oplossingen die je in gebruik hebt.

Heb je het gevoel dat je door alle afkortingen en termen het (security) landschap niet meer ziet? In ‘De ultieme gids met 33 cyber security termen die moet kennen’ lees je ze allemaal terug.

Ontdek hoe je SASE en SSE kan toepassen voor jouw organisatie

Wil je weten wat we op het gebied van cyber security voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.