Let’s Connect our Ambitions!

Binnen Axians willen we altijd in contact staan met partners en klanten die op zoek zijn naar manieren om beter te worden. Dat zit in ons DNA. Innovatie is echter pas mogelijk als we van elkaar begrijpen wat ons bezighoudt. En dat is meer dan technologie. Het begint bij een gezamenlijke ambitie, bij onze organisatie en die van jou.

Het gaat om de impact die wij hebben op de levens van mensen, door het inspirerende werk dat wij verrichten voor onze klanten. Een visie hebben is daarbij mooi maar de praktijk begint vandaag. Laten we onze krachten bundelen om ambities te kunnen realiseren die bijdragen aan een betere wereld. Let’s connect our Ambitions! Blik terug op deze inspirerende dag via onderstaande video.

Programma

Technologie verandert in een razend tempo. Hoe gaan we hier mee om? En wat is de impact? Hoe zet jouw organisatie technologie waardevol in om het leven van mensen te verbeteren? Dat bepaal jij!

Lees meer

Partners

Innovations to Success wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Tijdens deze dag praten zij je bij over de nieuwste technologieën aan de hand van live demo's.

Lees meer

Locatie

De Woonindustrie ligt in het hart van Nederland nabij de A2, A12 en A27 en is goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Vind hier je routebeschrijving en meer informatie over parkeren.

Lees meer

Terugblik editie 2019

Een overzicht van een geslaagde dag waar strategie en leiderschap, start-up skills en digitale transformatie tijdens de verschillende keynotes en break-out sessies aan bod kwamen.

Lees meer

Innovations to Success wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners