Als organisatie ben je steeds meer afhankelijk van digitale diensten die 24/7 onafgebroken bereikbaar en beschikbaar moeten zijn voor medewerkers en klanten. Daarbij denk je al snel aan netwerken van serviceproviders, water- en energieleveranciers, nationale veiligheid en het openbaar vervoer. Maar ook steeds vaker aan banken, gemeentes, universiteiten, transport-  en logistieke bedrijven. Deze diensten, waar we iedere dag op vertrouwen, zijn vrijwel altijd onderdeel van een veilig en robuust communicatienetwerk dat zorgt voor de verbinding tussen gebruikers, apparatuur en applicaties.

 

Om deze digitale infrastructuur te activeren en te beheren is veel kennis nodig want een Telecom-infrastructuur bestaat uit vele technologieën:

  • PMR/Tetra
  • 4G/5G
  • IoT
  • LAN-WAN
  • Telefonie
  • (private) Mobile Networks

Deze technologieën zijn deels in een datacenter actief, maar ook op locaties door het hele land. Denk daarbij aan masten, antennes, sensoren, actieve netwerkcomponenten, radio nodes, maar ook de bijbehorende installaties als noodstroomvoorzieningen en koeling. Het installeren en onderhouden van deze technologieën is het specialisme van Axians. Wij hanteren zeer korte responstijden om storingen te verhelpen. Dit doen wij onder alle  omstandigheden, ook bij heel slecht weer of op grote hoogte en vaak op bijzondere locaties zoals midden in de stad, in en op parkeergarages, op telecom torens, op industriële complexen, in havens en zelfs op locaties op zee, zoals windmolenparken of gasplatformen. Kortom, op elke plek in NL en soms ook wereldwijd.

Het leveren van Field Services voor missiekritische communicatie vraagt om specialistische kennis die  Axians op een wereldwijde schaal levert. De veelzijdige en langdurige ervaring van het team van field service specialisten – van Axians in Nederland – stelt jou in staat om al deze verschillende netwerken en systemen, vendor onafhankelijk, te onderhouden en beheren. Meer dan 100 ervaren en gecertificeerde specialisten zijn elke dag onderweg om te zorgen voor een onafgebroken bereikbaarheid. Vaak onzichtbaar, altijd onmisbaar, ze zijn er juist wanneer het echt nodig is!

Axians_Leaflet_Telecom-Field-Services-mockup-website

Leaflet: Field Services

Axians is  specialist in het beheer en onderhoud van de digitale infrastructuur van missiekritische telecomnetwerken. Onze experts monitoren ook preventief jouw netwerk om storingen te voorkomen en ons Remote Service Center in Delft reageert flexibel en snel op eventuele problemen. Lees de leaflet voor meer informatie over onze diensten!

Neem contact met ons op: