Informatie en programma’s gebundeld op desktop

Werken jouw medewerkers steeds meer samen in verschillende teams? Is het niet duidelijk welke informatie waar te vinden is? En wordt deze data eigenlijk wel goed beveiligd?

Kies voor vernieuwing! Bevorder productief (samen)werken op een veilige, betrouwbare en vooral leuke manier.  Werknemers hebben via de Modern Workspace toegang tot Microsoft 365 applicaties, data en de gebruikelijke bedrijfsprogramma’s. Gebruikers kunnen snel aan de slag met een nieuw device, zonder tussenkomst van IT.

 

 

Met de integratie van Microsoft Intune (Cloud services) in Modern Workspace zorg je ervoor dat de gegevens van de organisatie beveiligd blijven. Bovendien worden organisatiegegevens geïsoleerd van persoonlijke gegevens. Hierdoor wordt de opslag van data gestructureerd en zijn documenten makkelijk vindbaar voor de juiste gebruiker.

MEER WETEN  > 

Blok1_Modernworkspace

De voordelen van Modern Workspace

  • Productief werken via desktop
  • Integratie van Microsoft Intune (Cloud services)
  • Alle je apparaten en apps zijn beveiligd
  • Inclusief Office 365 applicaties
Modern Workspace

Voor wie?

Modern Workspace is geschikt voor werknemers die dagelijks werken via computer of laptop.

Na enkele eenvoudige stappen kan de gebruiker zelfstandig de Modern Workspace in gebruik nemen met Microsoft Autopilot. Ook kan de gebruiker zelf het device voorzien van nieuwe installaties. Bijvoorbeeld van het besturingssysteem, de juiste instellingen, beleid en applicaties. Daardoor kan een gebruiker snel (weer) aan de slag.

Axians_foto_Modern-Workplace-samen-communiceren

Veilig en productief werken met Modern Workspace

Wil je veilig en productief kunnen werken vanaf iedere desktop? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!