In de hedendaagse digitale wereld worden organisaties geconfronteerd met groeiende complexiteit en uitdagingen in IT-beheer. De opkomst van cloudtechnologieën, de noodzaak van hyperconnectiviteit en de eisen van automatisering zorgen voor een ongekende complexiteit. Hoe manage je effectief een IT-infrastructuur die voortdurend evolueert en uitbreidt? Hoe zorg je ervoor dat data niet alleen veilig is, maar ook optimaal wordt benut? Dit is waar Axians en het AIOps-platform het verschil maken.

Ons AIOps-platform, een cruciaal onderdeel van het Axians as a Service-aanbod, is speciaal ontwikkeld om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Door het toepassen van geavanceerde AI, machine learning en volledige ketenobservatie transformeren we de manier waarop IT-infrastructuren worden beheerd en geoptimaliseerd. Wij bieden een gestroomlijnde, intelligente oplossing die de complexiteit van IT-systemen vereenvoudigt en tegelijkertijd inzichten biedt die essentieel zijn voor zowel operationele efficiëntie als strategische besluitvorming.

Know the digital heartbeat of your organisation

Verbeeld je eens een wereld waarin IT-management makkelijker is dan ooit tevoren. Waardoor jouw medewerkers optimaal kunnen blijven presteren en de efficiëntie van je organisatie verbeterd wordt. Verken de vergaande mogelijkheden van AIOps in onze video.

Gaia AIOps-platform

Ons AIOps-platform maakt gebruik van Azure Function Apps om waardevolle data veilig uit de IT-infrastructuur te halen. Het platform gebruikt zelf-ontwikkelde code om belangrijke gegevens veilig uit jouw infrastructuur te halen. Deze gegevens worden via een digitaal verkeersplein verzonden naar een grote digitale opslag en een intelligente zoekmachine voor een snelle correlatie en analyse.  Geavanceerde Azure Machine Learning en OpenAI intelligentie worden ingezet voor diepgaande data-analyse, waarvan de resultaten via intuïtieve dashboards en interactieve chatbots worden getoond. Ontdek welke inzichten het jouw bedrijf kan bieden. Let’s Connect The Dots!

Zo leer je jouw digitale hartslag kennen

Met Gaia AIOps leer jij de digitale hartslag van je organisatie kennen. Zo kun jij slimmer én efficiënter je werk doen. Met AIOps kun je grote aantallen ongestructureerde data uit je systemen halen, de ruis eruit filteren, patronen herkennen en het pad naar verbetering duidelijk schetsen. Ontdek het in onze animatievideo.

Dit betekent AIOps voor bedrijven

AIOps staat voor ‘Artificial Intelligence  for IT Operations’. Het is een innovatieve benadering waarbij kunstmatige intelligentie (AI) wordt gebruikt om grote hoeveelheden gegevens uit IT-systemen te analyseren en om te zetten in concreet advies.

Het doel van AIOps is om snel ongewone patronen of problemen te vinden. Daarnaast krijg je ook nuttige inzichten die helpen jouw tactisch en strategisch IT-management efficiënter en betrouwbaarder te maken!

Video's

Meer weten?

Wil jij jouw infrastructuur naar het volgende niveau tillen?  Samen zorgen we voor een ideaal samenspel tussen onze mensen en hun techniek. Verbeter de harmonie en dynamiek van jouw digitale fundament. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvang je ons e-book in jouw mailbox!