OpenSource+ Databases

Onze specialisatie omvat ook het beheer en de optimalisatie van Open Source databases, zoals, PostgreSQL. We helpen klanten bij het ontwerpen en beheren van databasesystemen die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Wij kunnen onze klanten ook ondersteunen met Oracle, dankzij de jarenlange ervaring die we op dat gebied hebben.

Databases

Steeds meer organisaties willen datagedreven worden. Dit stelt hoge eisen aan de performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid van hun databases, evenals aan de betaalbaarheid van storage. Om deze laatste reden neemt de populariteit van PostgreSQL, dé open source database, flink toe. Deze kan qua kwaliteit tippen aan Oracle, maar is door het open source karakter goedkoper. Axians heeft jarenlange ervaring met het beheer van Oracle-omgevingen. We kunnen daarnaast ook het beheer van PostgreSQL van je overnemen. Op beide omgevingen bieden we het volledige pakket, van capaciteitsmanagement en performancemanagement tot het installeren van upgrades en patches, het doen van changes en het checken van de logging. We hebben daarnaast alle benodigde expertise in huis voor het ontwikkelen van PostgreSQL databases en het eventueel migreren van je bestaande databases naar dit platform.

Databasebeheer bij het Noord Hollands archief

Databasbeheer is zoveel meer dan alleen een systeem. Het is van cruciaal belang om de organisatie diepgaand te begrijpen: hun missie, de aard van hun gegevens, de betrokken personen, hun boodschap. Vervolgens wordt technologie naadloos geïntegreerd met deze inzichten. Neem een kijkje naar de video over databasebeheer bij het Noord Hollands Archief. Het is een prachtig project waar we buitengewoon trots op zijn.

Contact opnemen

Wil je meer weten of heb je vragen over onze databasebeheer? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.