OpenSource+ Containerplatformen

We zijn experts in container-technologieën en containerplatformen zoals OpenShift, Azure Kubernetes Services (AKS), Docker en  Kubernetes. 

We kunnen klanten begeleiden bij het ontwerpen, implementeren en beheren van containeroplossingen die schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie bieden.

Containterplatformen

Organisaties moeten vandaag de dag wendbaarder zijn dan ooit. Dat betekent dat ook hun applicaties snel mee moeten kunnen veranderen met businesswensen. Eén van de manieren om dat te bereiken is containerisatie, waarbij je applicaties opdeelt in herbruikbare bouwblokken (containers) en ze onafhankelijk maakt van de fysieke infrastructuur. Van het DevOps-proces waarmee de inhoud van de container wordt vormgegeven hebben wij geen kaas gegeten. Maar Docker, Kubernetes en het Red Hat OpenShift-platform waar de containers op landen, hebben voor ons geen geheimen. Wij kunnen het beheer van jouw containerplatform overnemen of we leveren OpenSource+ Containerplatformen   vanuit ons eigen datacenter (private cloud) of vanuit de Microsoft Azure public cloud. Daarnaast bieden we ook hulp bij migraties.

Contact opnemen

Wil je meer weten of heb je vragen over onze OpenSource+ diensten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.