Mensen, applicaties en data zijn steeds meer in beweging. Dataverwerking, opslag en beveiliging gebeurt in steeds meer datacenters en cloudomgevingen. Het is cruciaal om dat intelligent in te richten en centraal te managen. Doe je dat softwarematig in de cloud, dan kun je de kracht van kunstmatige intelligentie en machine learning gebruiken voor cloud– en datacentermanagement. Dat vereenvoudigt je lifecyclemanagement en laat je applicatie- en dataworkloads continu geoptimaliseerd verbinden met hun eindgebruikers. Geïntegreerd, gecentraliseerd en geautomatiseerd voor de beste performance, compliance en gebruikerservaring.

Intelligent cloud- en datacentermanagement is de sleutel tot:

  • Optimalisatie van resourcegebruik
  • Vereenvoudigen van lifecyclemanagement
  • Verhogen van digitale innovatiekracht
  • Verkorten van resource-deliverytijden
  • Verbeteren van compliancy en beschikbaarheid
  • Effectief en efficiënt doorvoeren van verbeteradviezen
  • Verbeteren van de gebruikerservaring
Axians sfeerbeeld, mannen overleggen in ruimte

Cloud- & Datacenter Management bij Axians

Het vergroten van je digitale wendbaarheid en innovatiekracht moet samengaan met een solide onderbouwing van budgetten en verbetervoorstellen. Tegelijkertijd wil je stabiliteit, gegarandeerde performance en vloeiend samenwerkende IT-afdelingen. En dat is precies wat we bij Axians doen met cloud- en datacentermanagement.

Met de meeste datacenterfabrikanten werken we samen op het hoogste partnerniveau. Daarnaast investeren we zelf continu in het ontwikkelen van nieuwe managementintegraties en mogelijkheden voor automation en orchestration. We bieden daardoor een ongekend hoog niveau van technologische mogelijkheden en vaardigheden, maar we hanteren daarbij altijd de human touch met veel aandacht voor kennisontwikkeling, adoptie en de eindgebruikerservaring in jouw organisatie. Zo helpen we organisaties als Friesland Campina, de gemeente Utrecht en gemeente Rotterdam hun cloud- en datacenter-infrastructuur optimaal te benutten met onze centrale management-intelligentie.

Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je zelf aan de slag met cloud- & datacenter management? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden die passen bij je organisatie.