Analytics in a Day workshop

Le
09H00 à 13H00

Tijden workshop: 09:00 – 13:00 uur

Datagedreven werken is nooit het eindstation, maar een continue reis naar verbetering. Dit vraagt daarom   om een technologie die meegroeit met een organisatie, zoals Azure Synapse. Hierin komen een aantal geëvolueerde Microsoft producten samen tot één solide fundament om alle moderne datastromen te temmen; ongeacht volume, snelheid, vorm of complexiteit. Datasilo’s zijn hiermee verleden tijd, maar daar blijft het niet bij.  Met Azure Synapse haal je met minder inspanning meer waarde uit je data. In een handomdraai is data namelijk geschikt voor toepassingen in Business Intelligence en Data Science. Het biedt ook alle tools die de verschillende disciplines binnen Data & Analytics nodig hebben. Door de schaalbaarheid en flexibiliteit werkt het voor iedereen; voor elk type organisatie, mate van ‘datavolwassenheid’ en budget. Kortom, Azure Synapse groeit mee met jouw data en datagedreven ambities. 

Ontdek Azure Synapse tijdens de ‘Analytics in a Day’ workshop

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Doe mee met de  praktische ‘Analytics in a Day’ workshop en ontdek het zelf. De workshop biedt je een  allesomvattende kijk op Data & Analytics: van dataverzameling en -opslag tot geoptimaliseerde Business Intelligence, de mogelijkheden van self-service tot het bevorderen van een datagedreven bedrijfscultuur.  In een halve dag laten onze Azure data-experts je kennismaken met Azure Synapse en ga je zelf aan de slag met Cloud Analytics. Het programma ziet er als volgt uit:

1) “The heart of analytics”
Bespreking van alle relevante aspecten van Data Science, moderne cloud datawarehouses en BI-modellen.

2) Geoptimaliseerde Analytics met Azure Synapse
Wat is Azure Synapse en wat kan het voor jouw organisatie betekenen?

3) Inzichten voor iedereen met Power BI + Azure
Verbeter je Business Intelligence en creëer nieuwe bedrijfswaarde door Power BI met Azure te combineren.

4) Praktijk lab: zelf aan de slag met Azure Synapse
Hands-on training in Cloud Analytics, gericht op het bouwen van een modern datawarehouse met Azure Synapse en Power BI.

Voor wie?

De praktische online workshop is met name bedoeld voor: BI-managers, IT-managers, Data Scientists, Data Engineers, Data Architecten, Data Leads en anderen geïnteresseerd in Data & Analytics.

Aanmelden

Doe je mee met de Analytics in a Day workshop op 21 augustus 2023? Reserveer hieronder een plekje.