Als Exact Synergy gebruiker ben je zeker voorstander van papierloos werken. Je bent druk bezig (geweest) om processen te optimaliseren en de bijbehorende informatie te digitaliseren. Of het nu HRM- , CRM- of andere processen zijn; meerdere werkstroomverzoeken zijn ingericht om efficiënter samen te werken en documenten te digitaliseren. Er is echter één belemmerende factor: documenten die ondertekend moeten worden zoals arbeidsovereenkomsten of offertes. Ze worden eerst uitgeprint en opgestuurd naar de ontvanger(s) ter ondertekening. Vervolgens moet je in de gaten houden of alles netjes retour komt omdat je wellicht zelf ook nog een handtekening moet zetten. Dan scan je de documenten weer in om ze digitaal op te kunnen slaan in Synergy. Niet bepaald papierloos en zeker niet efficiënt.

“Het is hoog tijd voor de digitale handtekening”

Axians biedt met SynergySign de mogelijkheid om het digitaal ondertekenen van documenten volledig te integreren met je processen in Synergy. We sluiten de Synergy omgeving aan op één van de vooraanstaande signing services van Nederland, zoals Ondertekenen.nl of Zynyo. Zo integreer je de kracht van digitaal ondertekenen met dagelijkse processen.

   

De voordelen

✓  Snelheid
De ondertekenaars worden automatisch gevraagd de betreffende documenten te lezen en te ondertekenen. Ze kunnen zelfs worden herinnerd dat er getekend moet worden. Handtekeningen zijn zo sneller retour.

✓  Grip & controle 
Op elk gewenst moment is te zien waar uw te ondertekenen documenten zich bevinden, of ze al bekeken zijn en of er is getekend. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je controle en grip op het proces.

✓ Bespaar kosten
Geen overbodige kosten meer voor papier, handling en versturen per post. Niet onnodig scannen, printen of (fouten) overtypen. Het gebruik van digitale handtekeningen verdient zich daarom snel terug.

✓  Milieu
Het gebruik van digitale handtekeningen bespaart papier en draagt daarmee bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en een duurzame, milieuvriendelijke onderneming.

Meer procesoplossingen