Het feit dat je overal en wanneer je wilt toegang hebt tot realtime data is een groot voordeel en verhoogt de efficiëntie. Zeker bij bedrijven waarvan de medewerkers vaak op pad zijn, is een app bijna onmisbaar geworden. Mobiele apps zijn inmiddels een essentieel onderdeel geworden van strategieën bij bedrijven over de hele wereld. Maar hoe vind je die ene app die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen? Met een gepersonaliseerde app voor jouw organisatie, worden precies de zaken opgehaald uit Exact die voor jou belangrijk zijn.

De business app op basis van Exact Synergy

Axians maakt business apps bovenop de Exact Synergy inrichting van jouw organisatie. Alle data vanuit Exact Synergy is in realtime beschikbaar in de app. Aanpassingen die in de app gedaan worden zijn ook meteen zichtbaar in jouw Exact Synergy omgeving. Met de business app van Axians hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot de planning, belangrijke data en incidenten.

Wij passen de inrichting van de app aan op basis van jouw wensen. De apps worden ontworpen en gemaakt door ons eigen Development Team, waar ook alle bouwstenen voor Synergy ontwikkeld worden. Hierdoor zijn de lijnen kort en is alle benodigde kennis aanwezig. Ook is de app zowel voor iOS als Android beschikbaar.

De voordelen van de Axians business app

De wereld is mobiel. Als organisatie wil je hierin mee! Met een business app van Axians vertaal je belangrijke data uit je ERP systeem naar een gebruiksvriendelijke interface. Het gebruik van een business app brengt veel voordelen met zich mee, zoals:

  • Beschikking over realtime data vanuit Exact Synergy;
  • Gepersonaliseerd op basis van jouw wensen;
  • Alle documenten bij de hand;
  • Houd je uren bij in app en laat de klant deze digitaal ondertekenen voor akkoord;
  • Scan gemakkelijk barcodes naar jouw Exact Synergy omgeving;
  • Verzend eenvoudig notificaties naar één of meerdere personen.

Bedrijfseigen processen naadloos vertaald naar de app

Een app laten ontwikkelen doe je alleen als je overtuigd bent van de meerwaarde. Denk je al langer na over een business app gekoppeld aan jouw Exact omgeving, maar vind je het lastig om de knoop door te hakken? Dan is Seeing is Believing dé manier om je te helpen bij het maken van een keuze. Lees hier meer over ons Seeing is Believing concept of neem contact met ons op om jouw ideeën om te zetten in een visuele presentatie.

Meer over Seeing is Believing

Aan de slag met een business app?
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en laten via ons Seeing is Believing
concept zien hoe het jouw processen kan verrijken!