Een gepersonaliseerde Business app voor jouw organisatie

Met een gepersonaliseerde app voor jouw organisatie, worden precies de zaken opgehaald uit Exact die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor kun je altijd en overal bij de data uit jouw Synergy omgeving.

Voordelen van de Axians business app

✓ Beschikking over realtime data vanuit Exact Synergy;
✓ Gepersonaliseerd op basis van jouw wensen;
✓ Alle documenten bij de hand;
✓ Houd je uren bij in app en laat de klant deze digitaal ondertekenen voor akkoord;
✓ Scan gemakkelijk barcodes naar jouw Exact Synergy omgeving;
✓ Verzend eenvoudig notificaties naar één of meerdere personen.

Onze referenties

Niets is waardevoller dan een tevreden klant. Bekijk hier onze referenties en lees hun verhalen.

Bekijk onze referenties

De business app op basis van Exact Synergy

De wereld is mobiel. Als organisatie wil je hierin mee! Met een business app van Axians vertaal je belangrijke data uit je ERP systeem naar een gebruiksvriendelijke interface.

Axians maakt business apps bovenop de Exact Synergy inrichting van jouw organisatie. Alle data vanuit Exact Synergy is in realtime beschikbaar in de app. Aanpassingen die in de app gedaan worden zijn ook meteen zichtbaar in jouw Exact Synergy omgeving. Met de business app van Axians hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot de planning, belangrijke data en incidenten.

Wij passen de inrichting van de app aan op basis van jouw wensen. De apps worden ontworpen en gemaakt door ons eigen Development Team, waar ook alle bouwstenen voor Synergy ontwikkeld worden. Hierdoor zijn de lijnen kort en is alle benodigde kennis aanwezig. Ook is de app zowel voor iOS als Android beschikbaar.

Bedrijfseigen processen naadloos vertaald naar de app

Een app laten ontwikkelen doe je alleen als je overtuigd bent van de meerwaarde. Denk je al langer na over een business app gekoppeld aan jouw Exact omgeving, maar vind je het lastig om de knoop door te hakken? Dan is Seeing is Believing dé manier om je te helpen bij het maken van een keuze. Lees hier meer over ons Seeing is Believing concept of neem contact met ons op om jouw ideeën om te zetten in een visuele presentatie.

Meer over Seeing is Believing

Aan de slag met een business app?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en laten via ons Seeing is Believing
concept zien hoe het jouw processen kan verrijken!