Optimaliseer jouw processen met ERP software op basis van Exact

De markt is continu in beweging. Om bij te blijven, heb jij volledige informatie nodig op het juiste moment. Dit is alleen mogelijk wanneer je beschikking hebt over de juiste technologie. Daarom leveren wij hoogwaardige oplossingen voor het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Deze oplossingen zijn geschikt voor vrijwel iedere projectgeoriënteerde organisatie, van kleine tot grote bedrijven. Onze Exact-specifieke oplossingen zitten vol best practices waarmee je direct aan de slag kunt, met genoeg vrijheid om het naar wens in te richten. Daarnaast zijn er verschillende add-ons beschikbaar om de efficiëntie binnen jouw bestaande systeem te verbeteren. De bedrijfsoplossingen zijn allemaal ontwikkeld op basis van de software van Exact. Hiervoor gebruiken we Exact Synergy en Exact Globe als basis.

Met de software van Exact en onze aanvullende oplossingen is alles volledig geïntegreerd. Dit betekent dat jouw organisatie slechts één softwareomgeving nodig heeft, zonder dat iemand concessies hoeft te doen vanwege de vele handige functionaliteiten. Hierdoor staan jouw klanten en medewerkers centraal en heb je het inzicht om te excelleren in jouw business. Het resultaat? Tevreden klanten, een beter bedrijfsresultaat en blije medewerkers.

Bekijk onze oplossingen

CaseNext ICT

Dé bedrijfssoftware voor de ICT-markt. Gebaseerd op de bewezen software van Exact met aanvullende functionaliteiten: allemaal binnen één systeem.

Lees meer

Xtended | Bedrijfsoplossingen

Bedrijfssoftware specifiek ontwikkeld voor optimalisatie van processen binnen afdelingen zoals HR, Sales en Inkoop.

Lees meer

Business Apps voor Exact

Een mobiele app die perfect aansluit bij jouw business processen: dat wil toch iedereen? Wij maken het mogelijk. Ontdek snel de mogelijkheden!

Lees meer

AppCare | Jouw verwachtingen en applicaties centraal

AppCare staat voor laagdrempelige en transparante afspraken hierdoor is het volledig duidelijk welke dienst-verlening je mag verwachten.

Lees meer

Waarom Axians?

Axians is de grootste Exact Gold partner van Nederland. De allereerste Exact Synergy klant hebben wij begeleidt, en sindsdien verzorgen we honderden andere projecten bij een breed scala aan organisaties. Met onze jarenlange ervaring als ERP leverancier hebben wij tevens veel aanvullende, volledig geïntegreerde functionaliteiten ontwikkeld. Alles is erop gericht om bedrijven zoveel mogelijk te ontzorgen met onze software oplossingen op basis van Exact ERP software. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, is onze software flexibel in te richten naar jouw wensen. Waarom Axians de partner is voor jou?

  • Oplossingen op maat
  • Extra Add-ons
  • Exact Gold Partner
  • Uitstekend support
  • Betrouwbare kennispartner voor meer dan 200 bedrijven

Wil je meer weten over Axians? Bekijk dan onze over ons pagina of neem contact met ons op.

Over OnsofNeem contact op