Kies voor ERP Software van morgen!


De markt is continu in beweging. Om bij te blijven, heb jij volledige informatie nodig op ieder moment. Dit is mogelijk wanneer je ondersteunt wordt door de juiste technologie. Daarom leveren wij hoogwaardige ERP software oplossingen voor het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Deze oplossingen zijn geschikt voor vrijwel iedere projectgeoriënteerde organisatie in het MKB. Onze Exact-specifieke oplossingen zitten vol best practices waarmee je direct aan de slag kunt, maar met genoeg vrijheid om het naar de wensen van jouw organisatie in te richten. Daarnaast zijn er verschillende add-ons beschikbaar om de efficiëntie binnen jouw bestaande systeem te verbeteren. De bedrijfsoplossingen zijn allemaal ontwikkeld op basis van de software van Exact. Hiervoor gebruiken we Exact Synergy en Exact Globe+ als basis.

Met de software van Exact en onze aanvullende oplossingen zijn al jouw primaire bedrijfsprocessen volledig geïntegreerd binnen één softwareomgeving. Dit betekent dat geen enkele afdeling concessies hoeft te doen vanwege de vele handige functionaliteiten. Hierdoor staan jouw klanten en medewerkers centraal en heb je het inzicht om te excelleren in jouw business. Het resultaat:

  • Door totaalinzicht ben je op de hoogte van alles wat er speelt bij je klanten. Dit heeft een positieve impact op de kwaliteit van je dienstverlening en de klantervaring.
  • Meer grip op je bedrijfsresultaat omdat je bedrijfsprocessen efficiënt zijn ingericht. Hierdoor kunnen jouw medewerkers productiever werken.
  • Je medewerkers werken allemaal binnen één softwareomgeving. Hierdoor hebben zij snel en gemakkelijk toegang tot alle benodigde informatie, met minder administratieve handelingen tot gevolg. Zo halen jouw medewerkers meer plezier uit hun werk.

Volledig inzicht met:

Exact Synergy

Exact Synergy is een geïntegreerd software systeem voor het optimaliseren van al jouw bedrijfsprocessen. Zo bevat het workflow management, contractmanagement, documentbeheer, projectplanning en CRM. Met de geïntegreerde koppeling met Exact Globe+ wordt ook de financiële afhandeling volledig geautomatiseerd. Met Exact Synergy heb je altijd relevante, actuele klantinformatie direct voorhanden.

Lees meer over Exact Synergy

Exact Globe+

De financiële basis van Exact software is Exact Globe+. Deze basis kan eenvoudig worden tot een volwaarde ERP-oplossing. door primaire bedrijfsprocessen te integreren met de financiële administratie. Hierdoor verbind je alle processen met elkaar en  staat alle informatie op één plek. Informatie hoeft maar één keer ingevoerd te worden, wat minder foutgevoelig is en tijd bespaart!

Lees meer over Exact Globe+

Aan de slag met de Exact Synergy?

Meer weten over de mogelijkheden van Exact Synergy en Exact Globe+? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.