The best of ICT with a human touch

Wij geloven dat de combinatie van mens en technologie bepalend is in hoe goed je je klanten kunt helpen. Mensen maken het verschil wanneer zij handelen vanuit hun intuïtie en de juiste kennis. Dit kan alleen wanneer technologie zorgt voor de goede informatie op het juiste moment. Het resultaat? Tevreden klanten, een beter bedrijfsresultaat en blije medewerkers.

Daarom leveren wij business software die 360° inzicht geeft in je bedrijfsvoering en klantinteracties. Oplossingen vol best practices ontwikkeld vanuit de markt, waarmee je direct aan de slag kunt. Deze bedrijfsoplossingen zijn ontwikkeld op basis van de software van Exact. Alles verloopt volledig geïntegreerd, zodat jij één softwareomgeving hebt die vol handige functionaliteiten zit. Allemaal zodat jij jouw klanten en medewerkers centraal kunt zetten en je de inzichten hebt om te excelleren in de toekomst.

CaseNext ICT

Dé bedrijfssoftware voor de ICT-markt. Gebaseerd op de bewezen software van Exact met aanvullende functionaliteiten: allemaal binnen één systeem.

Lees meer

Xtended | Bedrijfsoplossingen

Bedrijfssoftware specifiek ontwikkeld voor optimalisatie van processen binnen afdelingen zoals HR, Sales en Inkoop.

Lees meer

Business Apps voor Exact

Een mobiele app die perfect aansluit bij jouw business processen: dat wil toch iedereen? Wij maken het mogelijk. Ontdek snel de mogelijkheden!

Lees meer

AppCare | Jouw verwachtingen en applicaties centraal

AppCare staat voor laagdrempelige en transparante afspraken hierdoor is het volledig duidelijk welke dienst-verlening je mag verwachten.

Lees meer