Neem contact op
Bel mij terug

Tweedaagse Masterclass Data-architectuur

23-11-2020 | Omgeving Utrecht Deze masterclass geeft je antwoord op alle vragen waar je tegen aan loopt bij het ontwerpen van een moderne data-architectuur. Boordevol tips en richtlijnen! Let op: het aantal plaatsen is beperkt!
Lees meer

Vorige events

Tweedaagse Masterclass data-architectuur

25-11-2019 | De Landgoederij in Bunnik Deze masterclass geeft je antwoord op alle vragen waar je tegen aan loopt bij het ontwerpen van een moderne data-architectuur. Boordevol tips en richtlijnen!

Kennisdag 2019

19-09-2019 | Bunnik Op donderdag 19 september heeft voor de negende keer op rij de Kennisdag plaatsgevonden met als thema 'data driven disruption'. Een middag vol inspirerende presentaties, praktijkvoorbeelden en demonstraties, waarbij het uitwisselen van kennis centraal stond. Kijk de presentaties hier terug!
Lees meer

Seminar: De race naar de cloud

05-11-2019 | De Landgoederij in Bunnik De migratie naar een moderne data-architectuur in de cloud! Luister naar de ervaringen en adviezen van twee ervaren experts en ervaar zelf de kracht van cloud-technologie in de Formule 1 simulator!
Lees meer

Innovatiecollege: De race naar de cloud

05-11-2019 | De Landgoederij in Bunnik Hoe bouw je een data-architectuur in de cloud? Luister naar de ervaringen en adviezen van twee ervaren experts tijdens dit innovatiecollege en ervaar zelf de kracht van cloud-technologie in de Formule 1 simulator!

Snowflake technical deep dive

10-12-2019 | Axians BA Laren Tijdens dit event nemen consultants van Axians je mee onder de motorkap van Snowflake, een van de meest succesvolle analytische databases van dit moment, ontwikkeld voor de cloud met implementaties op Microsoft Azure en AWS.