Creëer meer tijd voor strategisch HR

Als HR-professional ben je vooral bezig met administratieve taken afhandelen: een stapel documenten op je bureau die ondertekend moeten worden en grote Excel bestanden om de status van verzoeken en taken bij te houden. Naast tijdrovend is het ook foutgevoelig en heb je weinig controle en inzicht. Xtended HRM biedt de helpende hand.

Taken rondom instroom, doorstroom en uitstroom van  medewerkers worden geautomatiseerd zodat je meer tijd overhoudt voor persoonlijk contact met medewerkers. Daarnaast zorgt de efficiënte vastlegging van operationele zaken er voor dat je over alle HRM-data beschikt om als strategisch business partner te kunnen opereren.

Belangrijkste onderdelen Xtended HRM

Digitaal ondertekenen
Met de digitale ondertekeningsmodule kan je officiële documenten volledig rechtsgeldig en digitaal afhandelen. Je kunt documenten laten ondertekenen door medewerkers en tekenbevoegden in jouw organisatie.

In-, door- en uitstroomprocessen
Xtended HRM optimaliseert in-, door-, en uitstroomprocessen. Door checklists voor in- en uitdiensttreding vergeet je nooit meer zaken te regelen voor je medewerker. Door de ingebouwde performancecyclus hebben jij en je medewerker snel zicht op zijn of haar ontwikkeldoelen, wat talentmanagement een stuk eenvoudiger voor jou maakt.

HRM dashboards
Op elk moment van de dag zicht in je ken- en stuurgetallen? Met de geïntegreerde HRM dashboards heb jij direct toegang tot belangrijke en actuele informatie zoals ziektepercentages of gemiddelde in- en uitstroom.

Salarisadministratie
Xtended HRM integreert met de salarisverwerkingsmodule van Exact Globe. Vanuit het instroom-, doorstroom- en uitstroomproces worden automatisch salariscomponenten aangemaakt waardoor je salarisadministratie volledig inhouse kunt voeren.

Voordelen Xtended HRM

✓  Strategisch management informatie verkrijgen 
Op verschillende niveaus zijn uitgebreide rapportages mogelijk. Deze geven jou de inzichten die je nodig hebt om als HR-professional écht toegevoegde waarde te leveren.

✓  Meer tijd voor service aan medewerkers 
De geautomatiseerde administratie en employee self-service functionaliteiten besparen je veel tijd. Zo kunt je je richten op de ontwikkeling van medewerkers.

✓  Controle en inzicht in het HR-proces 
Dankzij de geautomatiseerde workflow weet je precies wat de status is van taken die binnen een proces moeten worden uitgevoerd.

✓  Vooruit kijken 
De rapportagemogelijkheden geven je inzicht in trends en ontwikkelingen. Je kunt deze analyseren en gebruiken om diverse verbeteringen in je HR-beleid door te voeren.

 

Creëer meer tijd voor strategisch hrm

Wil jij er echt zijn voor je collega’s en een business partner zijn voor het management? Wil je je focussen op strategisch HRM? Met Xtended HRM kan je deze taken automatiseren en houd je tijd over voor medewerkers. Download het e-book en we laten je zien hoe je het instroom-, doorstroom- en uitstroomproces van medewerkers efficiënter in kunt richten.

Download het e-book