Neem contact op
Bel mij terug

Whitepaper: Axians Healthcare Platform

Zorg beter maken met data

De informatievoorziening in zorginstellingen is al lang niet meer alleen gericht op stuurinformatie voor het management. Inzichten uit data moeten ook medisch en ondersteunend personeel helpen om betere beslissingen te nemen.

Analyse van gegevens uit slechts één domein is onvoldoende. Je hebt meer en vaak ook andere soorten gegevens nodig. Een deel van die gegevens is wellicht ongestructureerd, denk aan gespreksverslagen, beeldvormende diagnostiek, et cetera. Gegevens uit verschillende domeinen moeten gecombineerd kunnen worden. Bijvoorbeeld gegevens uit het ZIS, gegevens uit het personele systeem en medische gegevens om te komen een goede inschatting van de werkdruk voor het verplegend personeel. Maar hoe krijg je deze gegevens tijdig en in samenhang bij elkaar?

Eén platform voor al je informatievraagstukken

Maak in dit whitepaper kennis met het Axians Healthcare Platform, een  modern data platform specifiek voor de zorgsector. Het is geschikt voor opslag en analyse van alle typen gegevens uit alle mogelijke bronnen. Het maakt uitwisseling van gegevens in de zorgketen en met zorgpartners mogelijk én voorziet in de data governance.

Hoe ziet het Axians Healthcare Platform eruit? En welke voordelen biedt dit in de praktijk? Dat en meer komt in dit whitepaper aan bod. Vraag de download aan een laat je inspireren!