Referenties

Bekijk alle Referenties

Universiteit Utrecht

Dankzij het BI proeftuin concept heeft Universiteit Utrecht laagdrempelig en snel alle mogelijkheden leren kennen van SAP BusinessObjects.
Lees meer

Universiteit Twente

Onderwijsinstellingen zoals de UT worden steeds afhankelijker van hun informatievoorziening, voor zowel de processen als strategische beslissingen.
Lees meer

Vektis

Dankzij de inzet van een datawarehouse appliance kan Vektis zorgverzekeraars, zorgaanbieders en overheidsinstellingen 10 tot 100 keer sneller voorzien van de gewenste informatie.
Lees meer

Alfa-college

"Met de BI QuickStart Finance gaat onze financiële afdeling heel snel de diepte in. De snelle implementatie en het gebruiksgemak hebben ons verrast."
Lees meer

Sundio Group

Het analyseren van data en klantgedrag helpt Sundio bij het realiseren van de beste marges en op maat gesneden aanbiedingen die leiden tot meer boekingen.
Lees meer

Rijnstate Ziekenhuis

Rijnstate Ziekenhuis heeft met IBM Cognos Planning haar begrotingsproces sterk verbeterd. De kwaliteit is toegenomen en men bespaart jaarlijks veel tijd en kosten.
Lees meer

De Alliantie

De Alliantie zet IBM Cognos in als totaaloplossing voor performance management voor meer flexibiliteit en overzicht in haar informatievoorziening.
Lees meer

Concorp

Met de inzet van o.a. IBM Cognos Planning is er bij Concorp - o.a. bekend van Autodrop - een productietoename van 30% gerealiseerd.
Lees meer

Carante Groep

Business Intelligence helpt Carante Groep om op basis van actuele en correcte informatie weloverwogen bedrijfsbeslissingen te maken.
Lees meer