Neem contact op
Bel mij terug

Referenties

Bekijk alle Referenties

HLB Blömer

HLB Blömer: "Met Qlik Sense hebben we alle rapportages op één overzichtelijke plek."
Lees meer

Universiteit Twente

"Axians doorgrondt de specifieke BI-behoefte van een universiteit. Het BI-niveau van de Universiteit Twente is enorm verbeterd."
Lees meer

Da Vinci College

"Met SAP BO komen we tot vele nieuwe inzichten. Vaak wordt gedacht dat er op een bepaald vlak iets verkeerd gaat, terwijl dat om heel wat anders blijkt te gaan."
Lees meer

Stadswerk072

"We krijgen met QlikView inzicht in het afval, ons urenschrijfsysteem, kwaliteitsresultaten en financiële gegevens. Dankzij QlikView kunnen we nu bijvoorbeeld zien wat trends zijn in het afval, dat konden we voorheen niet heel goed en snel achterhalen."
Lees meer

Sundio Group

Het analyseren van data en klantgedrag helpt Sundio bij het realiseren van de beste marges en op maat gesneden aanbiedingen die leiden tot meer boekingen.
Lees meer

Alfa-college

"Met de BI QuickStart Finance gaat onze financiële afdeling heel snel de diepte in. De snelle implementatie en het gebruiksgemak hebben ons verrast."
Lees meer

Vektis

Dankzij de inzet van een datawarehouse appliance kan Vektis zorgverzekeraars, zorgaanbieders en overheidsinstellingen 10 tot 100 keer sneller voorzien van de gewenste informatie.
Lees meer

DVNutrition

Het productieproces van DVN is redelijk complex en bestaat uit verschillende stappen die elkaar direct beïnvloeden. Om een soepel productieproces zonder vertraging te waarborgen, worden alle stappen zo efficiënt mogelijk op elkaar afgestemd.
Lees meer

Xtrasource

“Met QlikView maken we gebruik van In-Memory data. We geven de gebruiker nu eigenlijk alle data. Daarmee kan hij zelf zijn eigen analyses en rapporten maken. Iets wat voorheen niet mogelijk was.”
Lees meer