Neem contact op
Bel mij terug

IBM Cognos Analytics 11.0.6

Geschreven door Bert van Oort “Met de nieuwe kaart functionaliteiten is Cognos weer volledig bij de tijd!”

Cognos Analytics kent een frequente update strategie, waardoor het product snel voorzien wordt van nieuwe functionaliteiten en bug fixes. Onlangs is de nieuwe versie 11.0.6 van Cognos Analytics uitgekomen. Axians heeft de afgelopen tijd onderzocht wat deze versie u te bieden heeft. We zullen de belangrijkste nieuwe functionaliteiten onder elkaar zetten nemen.
Lees meer

IBM Cognos Analytics 11.0.4

Geschreven door Lukas Hempenius Wederom heeft IBM een versie uitgebracht waarin veel interessante nieuwe functionaliteiten zitten. In deze blog staan we stil bij de nieuwste functionaliteiten binnen Cognos Analytics. Onze conclusie vooraf: Cognos Analytics wordt steeds mooier, intuïtiever en completer!
Lees meer

De nieuwste features van IBM Cognos Analytics 11.0.3

Geschreven door Lukas Hempenius Sinds de lancering van IBM Cognos Analytics eerder dit jaar, is IBM druk bezig geweest om de tool verder uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. In deze blog willen we de nieuwste functionaliteiten van IBM Cognos Analytics 11.0.3 uitleggen en vooral laten zien dat het de moeite waard is om over te stappen naar de laatste versie.
Lees meer

Cognos Analytics: eerste hands-on ervaring

Geschreven door Lukas Hempenius Kerst lijkt alweer een eeuwigheid geleden, 2016 is in volle gang en iedereen is weer hard aan het werk. Dat geldt ook voor mij. Er is echter een interessante wijziging en dat is de komst van een belangrijke nieuwe Business Intelligence tool. Eind 2015 heeft IBM namelijk de nieuwste versie van IBM Cognos gereleased: Cognos Analytics. De afgelopen maanden hebben mijn collega’s en ik ruim de tijd genomen om Cognos Analytics uit te proberen. Mijn eerste hands-on ervaringen wil ik in deze blog graag met jullie delen.
Lees meer