Ben jij als HR professional vooral bezig met administratieve taken afhandelen? Heb jij een stapel documenten op je bureau die ondertekend moeten worden en uitgebreide Excel bestanden om de status van verzoeken en taken bij te houden? Naast tijdrovend is deze manier van werken foutgevoelig, heb je weinig controle en is er een gebrek aan inzicht voor jou als professional. Met onze HR software op basis van Exact Synergy, Xtended HRM, is dit verleden tijd en kun jij je richten op zaken die er écht toe doen!

HRM software voor de moderne professional

Met onze HRM module voor Exact worden de taken rondom instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers geautomatiseerd. Zo houd je meer tijd over voor persoonlijk contact met je medewerkers en het doorontwikkelen van hun talenten. Want jouw personeel is je meest waardevolle kapitaal, dus die wil je binnenhouden en blijven stimuleren! Daarnaast worden binnen Xtended HRM operationele zaken efficiënt vastgesteld, waardoor je over alle HRM data beschikt om als strategisch business partner op te treden binnen jouw organisatie.

Bekijk de brochure

 

Samen met Axians hebben we het HR-proces bijna volledig geautomatiseerd. Dat bespaart ons veel tijd én geld!

Conduent

Belangrijkste onderdelen Xtended HRM

Geautomatiseerde in-, door- en uitstroomprocessen

Xtended HRM optimaliseert de in-, door-, en uitstroomprocessen binnen jouw organisatie. Door checklists voor in- en uitdiensttreding vergeet je nooit meer zaken te regelen voor je medewerker. Uiteraard krijg je ook automatische meldingen bij belangrijke aangelegenheden, zoals wanneer een contract bijna afloopt of een training is afgerond. Door de ingebouwde performancecyclus hebben jij en je medewerker snel zicht op zijn of haar ontwikkeldoelen, wat talentmanagement een stuk eenvoudiger voor jou maakt!

HRM dashboards

Op elk moment van de dag zicht op je ken- en stuurgetallen? Met de geïntegreerde HRM dashboards heb jij direct toegang tot belangrijke en actuele informatie zoals ziektepercentages of de gemiddelde in- en uitstroom.

 

 

Salarisadministratie

Xtended HRM integreert met de salarisverwerkingsmodule van Exact Globe. Vanuit het in-, door- en uitstroomproces worden automatisch salariscomponenten aangemaakt waardoor je salarisadministratie volledig in-house kunt voeren.

Digitaal ondertekenen

Met de digitale ondertekening module kan je officiële documenten volledig rechtsgeldig en digitaal afhandelen helemaal binnen Exact Synergy. Je kunt documenten laten ondertekenen door medewerkers en tekenbevoegden in jouw organisatie. Versnelde processen én minder papiergebruik! Grip op je ondertekenproces: binnen 3 minuten heb je een rechtsgeldig getekend document retour welke automatisch gekoppeld wordt aan de juiste kaart in jouw ERP systeem.

 

Voordelen van Xtended HRM

  • Strategische managementinformatie beschikbaar
  • Meer tijd voor service aan medewerkers
  • Controle en inzicht in het HR-proces
  • Gemakkelijk digitaal ondertekenen van documenten

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij als Xtended HRM voor jóuw organisatie kunnen betekenen?