Praktisch: hoe werkt Discovery Hub? 

13-01-2020 | Geschreven door Coen Donders & Leon de Ridder

De nieuwe tool Discovery Hub® is een softwareplatform dat bedrijven helpt om hun data-omgeving te professionaliseren zonder dat ze hierbij afhankelijk zijn van leveranciers. “Iedereen die een beetje affiniteit met data heeft, kan deze tool gebruiken en heeft er geen uitgebreide programmeer- en SQL-kennis voor nodig”.

Lees meer

Alphatron Medical levert efficiëntere service met een slimme Business App

18-12-2019 | Artikel

Als ontwikkelaar en leverancier van hard- en software voor ziekenhuizen, levert Alphatron Medical uitgebreide service op haar producten. Dit onderhouds- en reparatieproces was nog een papieren proces met werkbonnen en veel schrijfwerk. Bovendien gebruikte de serviceafdeling verschillende losse systemen. Samen met Axians ontwikkelde het bedrijf een Business App die het complete serviceproces digitaliseert.

Lees meer

Havenbedrijf Rotterdam meet weers- en wateromstandigheden met IoT

28-11-2019 | Artikel

Hoe houdt het Havenbedrijf Rotterdam de haven aantrekkelijk in de toekomst, als autonoom varende schepen de norm zijn? En hoe kan de haven groeien zonder fysiek uit te breiden en tegelijkertijd de CO2-uitstoot laten dalen? Om antwoord te vinden op die vragen bouwt het bedrijf onder andere aan een Internet of Things-platform dat op termijn nieuwe diensten mogelijk maakt.

Lees meer
... 2 3 4 5 6 ...