Neem de volgende stap naar uw eigen digitale fabriek!

23-01-2018 | Geschreven door Yvo Lanting

Tot enkele jaren geleden zag je dat producenten voornamelijk oog hadden voor het eigen proces -binnen de muren van het bedrijf- en veelal wat achter bleven in het digitaliseren van de keten. Nu maken ze grote slagen door IT te omarmen als hulpmiddel voor het verbeteren op diverse terreinen. De ‘digitale fabriek’ is aan het ontstaan!

Lees meer

Big Data in retail: heilige graal of hype?

19-01-2018 | Geschreven door René Postma

Is Big Data de heilige graal voor ondernemingen om alles over de klant te weten te komen? Of is niet meer dan een hype die wel over zal waaien? Om daar een antwoord op te kunnen geven heeft u meer nodig, bijvoorbeeld kennis over wat Big Data nou eigenlijk is en wat u ermee kunt.

Lees meer

Traceerbaarheid tot in het veld

18-01-2018 | Geschreven door Joost Arnold

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn in de industrie ontzettend belangrijk. Tegenwoordig is het niet alleen de wet en regelgeving maar ook de consument die steeds veeleisender wordt. Hier ligt een belangrijke kans waarmee producenten en leveranciers zichzelf kunnen onderscheiden.

Lees meer

Schaalvoordeel voor retailers door samenwerken

17-01-2018 | Geschreven door Johannes Drost

In mijn eerdere blog ging ik in op hoe u als retailer overleeft in de snel veranderende wereld. Concurrentie komt niet alleen meer vanuit de regio of landelijk, maar nu ook overzees. Denk bijvoorbeeld aan Amazon en Alibaba, maar ook aan nationale spelers zoals Bol.com. Samenwerking is van groot belang om overeind te blijven in dit geweld.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...