Een terugblik op Exact Live 2018: Welcome to Numberland

17-10-2018 | Artikel

Op 10 oktober was het zover; de zevende editie van Exact Live vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Met een programma vol inspirerende sprekers, allen passend bij het thema ‘Welcome to Numberland’, was Exact Live 2018 zeer geslaagd. Op een zinderende beursvloer waar ruim 6.000 cijferhelden hun ogen uitkeken, was Axians als grootste Exact partner van Nederland uiteraard groots aanwezig! Een terugblik op de dag..

Lees meer

Je systeem vervangen of uitbreiden? Een grotere ‘span of control’ door Business Apps

12-10-2018 | Geschreven door Yvo Lanting

Wellicht maakt je bedrijf nog maar sinds een paar jaar gebruik van het huidige ERP pakket. Of misschien al tien of zelfs vijftien jaar. Voldoet het dan nog wel aan jouw wensen? Kun je er nog wel mee wat je ermee wilt of móet kunnen? Is het wel te integreren met andere systemen binnen je organisatie? Waar de machines gebruik van maken, bijvoorbeeld? Soms is een systeem écht aan vervanging toe. In sommige gevallen doet een slimme koppeling of add-on echter wonderen. Maar heb je ook wel eens de mogelijkheden overwogen die ‘mobile’ je biedt voor het vergroten van de 'span of control' van je systeem?

Lees meer

Vervangen of optimaliseren? Haal meer uit je ERP systeem

04-10-2018 | Geschreven door Joost Arnold

Op dit moment is er, in ons land, vrijwel geen enkele organisatie meer te vinden die niet, op de één of andere manier, gebruik maakt van ERP software. Maar in hoeverre maken zij daar optimaal gebruik van? Weet jij wat de mogelijkheden van jouw systeem allemaal zijn? En kun je dit nog verder optimaliseren?

Lees meer

ERP integratie: kracht of crime?

28-09-2018 | Geschreven door Joost Arnold

ERP integratie. Dit begrip werd voorheen ingevuld door een ERP systeem uit te bouwen tot een systeem dat steeds meer ‘kon’. Dit ging echter met gebreken. Een ERP systeem kon nooit zo goed en gebruiksvriendelijk worden als de branche- of oplossingspecifieke software die gepoogd werd te vervangen. Tegenwoordig ligt de focus op het gemakkelijk laten ‘praten’ van specifieke software – welke dan ook! – met een ERP oplossing. Dit biedt u natuurlijk het beste van twee werelden!

Lees meer

Een wereld te winnen met het optimaliseren van jouw data

22-08-2018 | Geschreven door Jan-Hein Mols

Organisaties anno 2018 hebben meer dan ooit te maken met een enorme groei in data. De dataset van organisaties verdubbelt in sommige gevallen zelfs jaarlijks. Dit zorgt binnen veel IT-organisaties voor de nodige problemen. Hoe kunnen we deze zogenaamde dataexplosie beheersbaar opvangen en ondersteunen?

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...