Hoge prestaties door sterke processen

03-06-2019 | Geschreven door Matthijs Bakker

Blog door: Matthijs Bakker Bijna alle processen leveren tegenwoordig data op. Met deze data kunnen verbeteringen worden doorgevoerd die bijvoorbeeld leiden tot een hogere klanttevredenheid of minder verspilling. Zo zetten we als Axians bijvoorbeeld Process Mining in om doorlooptijden van processen te optimaliseren. Met behulp van Data Science voorspellen we de toekomst, zodat onze...

Lees meer

Slim datagebruik bij Dutch Flower Group

16-05-2019 | Artikel

Bloemen en planten fleuren het leven van mensen over de gehele wereld op. De kans is groot dat de bloemen of planten die mensen thuis of op het werk hebben staan, geleverd zijn door het Nederlandse familiebedrijf Dutch Flower Group. Dutch Flower Group wil echter meer zijn dan een leverancier. Data speelt een sleutelrol in die transitie.

Lees meer

Digitale transformatie? Blijf niet aan de zijlijn staan!

25-04-2019 | Artikel

Geen bedrijf ontkomt eraan. De digitale transformatie is in volle gang en voor veel organisaties overweldigend. Hoe blijf je als organisatie overeind in dit geweld? Durf je het als leider aan om op reis te gaan zonder dat de route of zelfs de eindbestemming bekend is? Het is de uitdaging om steeds te ontdekken wat werkt en daar wendbaar (of agile) op te reageren.

Lees meer

Vertrouwen als product

24-04-2019 | Artikel

Burgers en de overheid hechten steeds meer waarde aan privacy en databeveiliging. Voor Kiwa Register is dat een dubbele uitdaging. Toch zien zij hogere eisen aan beveiliging en privacy vooral als een kans. Om deze te grijpen moet het bedrijf wel goed voorsorteren op een digitale toekomst.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...