Versnel de digitale transformatie van jouw organisatie met apps Ik wil meer weten

Wij helpen jouw graag je ambities waar te maken

Wij geloven dat de inzet van mobiele applicaties bijdraagt aan de innovatie van organisaties en een positieve verandering brengt in de dagelijkse werkzaamheden van hun klanten en medewerkers.

Samen met onze klanten bedenken en ontwikkelen wij slimme apps. Mobiel en in de cloud. Onze klanten blijven daardoor competitief en voorkomen disruptie. We zijn trots dat wij mogen helpen hun ambities waar te maken.

De “time-to-market” wordt steeds korter. Daarom maken we gebruik van “low code” tools zoals het Microsoft Power Platform.
We doen wat we beloven door gebruik te maken van het Axians netwerk en te zorgen voor voortdurende kwaliteitsverbetering van onze medewerkers.

Cases
Ons team staat voor je klaar
Harry van der Moere Manager Development

Ons team bouwt aan mooie en innovatieve oplossingen die onze klanten ondersteunen en vooruit helpen. Ik vind het sowieso leuk om zelf iets te maken en te bouwen. En wanneer we samen met onze klant iets ontwikkelen en je ziet het resultaat van die gezamenlijke inspanning, dan ben ik trots.

Arie Smolders Lead developer/Architect

Ik ben een echte techneut. Geef mij maar input en ik ga bedenken en bouwen. Het liefst werk ik volgens de scrum methode, waarbij je samen met de klant kijkt waar je naar toe wilt en er gaandeweg in het proces veel ruimte is om bij te sturen. Als developer is dit wel zo fijn, want je hebt meer vrijheid en daardoor is meer ruimte voor creativiteit en ideeën.

Sybren Wille Software Engineer

Als Technisch Informaticus houd ik mij graag bezig met de ontwikkeling van complexe software vraagstukken en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ik denk niet in problemen maar in uitdagingen. Daarnaast vind ik het belangrijk niet alleen software te ontwikkelen voor een opdrachtgever, maar vooral samen met een opdrachtgever.

Technology

Contact

Hogeweg 41
5301 LJ
Zaltbommel
+31 88 988 90 00
Powered by