Stories

Wanneer is een oplossing waardevol? Als die een zorgorganisatie écht verder kan helpen. Onze klanten delen hun ervaringen graag omdat die voor andere ziekenhuizen, GGZ-organisaties en de ouderenzorg van betekenis kunnen zijn.

Alrijne Ziekenhuis

implementeert ziekenhuisbreed EPD

Om alle patiëntdata samen te brengen op één plek en de processen in de ziekenhuizen gelijk te trekken implementeert Alrijne een nieuw ZIS/EPD.
Lees meer

Franciscus Gasthuis & Vlietland

harmoniseert processen

De nieuwe organisatie staat aan de vooravond van de implementatie van één gezamenlijk ZIS/EPD. In dit project is een centrale rol weggelegd voor het harmoniseren van processen.
Lees meer

STMR

neemt IT als dienst af

STMR wil vol kunnen inzetten op technologische innovatie teneinde met minder mensen een hogere kwaliteit van zorg te verlenen aan de patiënt. Daarom neemt STMR ICT nu als dienst af.
Lees meer

GGZ Friesland

verhoogt betrouwbaarheid eHealth door redundante storage

GGZ Friesland zet vol in op online therapie. Om de betrouwbaarheid daarvan te vergroten investeerde de organisatie in redundante storage.
Lees meer

Carante Groep

verbetert kwaliteit van zorg door heldere rapportages

Een zorgorganisatie heeft veel verschillende informatiestromen: cliëntdata, financiële informatie, data over vastgoed. Carante Groep verbetert de grip op alle niveaus met een centraal datawarehouse.
Lees meer

Jeroen Bosch Ziekenhuis

verhoogt gebruik van bedrijfskritisch wifinetwerk

Wifi is in het Jeroen Bosch Ziekenhuis bedrijfskritisch. Daarom koos het ziekenhuis voor een ‘self healing’-netwerk dat altijd beschikbaar is, ook bij een storing.
Lees meer

Arkin

beveiligt cliëntgegevens door Identity Based Access

GGZ-organisatie Arkin wil cliënten en behandelaren toegang geven tot wifi. Maar wel op een veilige manier! Identity based access zorgt dat niemand ongeoorloofd bij cliëntdata kan komen.
Lees meer

Bravis Ziekenhuis

vernieuwt telefonie-omgeving zonder een minuut downtime

Het Bravis Ziekenhuis verbeterde haar interne en externe telefonische bereikbaarheid met een nieuwe telefonie-omgeving. De overgang naar het nieuwe systeem verliep zonder downtime.
Lees meer

Florence

verbetert zorgprocessen met intensiever gebruik wifi

Ouderenzorgorganisatie Florence heeft alle locaties voorzien van wifi. Dat wordt gebruikt voor telefonie, draadloze toegang tot het ECD, gebruik van diverse zorgapps, alarmering en domotica.
Lees meer

Rijnstate Ziekenhuis

vergroot financiële grip door betere butgettering

Het opstellen van een jaarbegroting is in een ziekenhuis een complex en tijdrovend karwei. Om beter te budgetteren en sneller te kunnen bijsturen implementeerde het Rijnstate Ziekenhuis een Cognos BI-omgeving.
Lees meer

Martini Ziekenhuis

verbetert performance EPD met nieuwe storage-omgeving

Flexibele, schaalbare en goed presterende storage wordt voor ziekenhuizen steeds belangrijker nu steeds meer medische apparatuur rechtstreeks wordt gekoppeld aan het EPD
Lees meer

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

ContactofOnze locaties