Efficiënte zorg met behoud van persoonlijk contact

Kwalitatief goede zorg is georganiseerd rondom de patiënt. En daarin wordt de rol van ICT steeds belangrijker. ICT maakt kwaliteit inzichtelijk voor zorgorganisaties, zodat zij meer middelen kunnen inzetten voor directe patiëntenzorg. Zo geven we behandelaren altijd toegang tot zorgapplicaties en data op hun laptop of tablet. En kunnen we het EPD of de eHealth-omgeving snel bereikbaar voor ze maken zonder storingen of in te hoeven loggen in trage systemen. Hierdoor blijven persoonlijk contact en passende zorgverlening, met waarborging van de veiligheid en privacy van de patiënt.

STMR

STMR wil vol kunnen inzetten op technologische innovatie teneinde met minder mensen een hogere kwaliteit van zorg te verlenen aan de patiënt. Daarom neemt STMR ICT nu als dienst af.

Lees meer

Franciscus Gasthuis & Vlietland

De nieuwe organisatie staat aan de vooravond van de implementatie van één gezamenlijk ZIS/EPD. In dit project is een centrale rol weggelegd voor het harmoniseren van processen.

Lees meer

GGZ Friesland

GGZ Friesland zet vol in op online therapie. Om de betrouwbaarheid daarvan te vergroten investeerde de organisatie in redundante storage.

Lees meer

Carante Groep

Een zorgorganisatie heeft veel verschillende informatiestromen: cliëntdata, financiële informatie, data over vastgoed. Carante Groep verbetert de grip op alle niveaus met een centraal datawarehouse.

Lees meer

Wij geven graag het woord aan onze klanten

Meer inzicht krijgen in de bedrijfsvoering en kwaliteit van de zorg. Met minder medewerkers toch de juiste zorg kunnen verlenen. Tijdens het consult de patiënt aankijken in plaats van het beeldscherm. Om vraagstukken in de zorg te begrijpen en processen continu te verbeteren, werken we intensief samen met onze klanten. Hun ervaringen zijn waardevol voor ons en laten je zien welke oplossingen zij voor verschillende uitdagingen vonden.

Lees meer

 

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

ContactofOnze locaties