Hoe wordt het gebruikt?

Zorg Analytics is interessant voor alle zorgorganisaties die hun informatievoorziening breed willen uitrollen. We zien dat de zorg meer moet doen met minder middelen. Tegelijkertijd zien we de trend dat meer informatie beschikbaar gesteld moet worden aan een groeiende groep eindgebruikers.

We laten de traditionele licentiemodellen los. Met Zorg Analytics kun je alle type BusinessObjects licenties gebruiken in plaats van bezitten. Zo ben je ervan verzekerd dat je iedereen in de organisatie kunt voorzien van informatie, voor een scherp jaarlijks tarief.

Wat kun je ermee?

  • Grote groepen gebruikers bedienen
  • Grote hoeveelheden data verwerken
  • Eenvoudig opbouwen en beheren van de BI omgeving
  • On premise, in de cloud of hybride

Uiteraard zijn data lineage en security goed geregeld, wat bijdraagt aan het AVG compliant zijn. En dit alles met één informatieplatform. Hierin onderscheidt Zorg Analytics zich duidelijk van andere BI tooling.

Wat kost het?

Startend vanaf 15.000 euro per jaar, exclusief BTW.

 

“Wij hebben ervoor gekozen om samen met Axians in zee te gaan met Zorg Analytics, een betrouwbaar BI pakket dat volledig voldoet aan de eisen van deze tijd en waarmee GGZ NHN een volgende stap wil zetten in de volwassenheid van BI. Een vast jaarbedrag voor onbeperkt gebruik gaf daarbij de doorslag.

Met ZorgAnalytics komen we tegemoet aan de informatiebehoefte van de organisatie. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om met data te kunnen voorspellen zodat we beter kunnen gaan sturen! Kortom: Zorg Analytics biedt ons alle ruimte om samen met Axians te innoveren.”

Jefke Plasmeijer – informatiemanager bij GGZ Noord-Holland-Noord