Zorg Analytics is een speciaal voor de zorg samengesteld totaalpakket aan Business Intelligence producten. Hiermee heb je alles in huis om jouw instelling of afdeling goed te kunnen besturen. Betere inzichten leiden tot betere beslissingen!

Inzicht in de bedrijfsprocessen, altijd en overal!

On-premise met SAP BusinessObjects, in de cloud met SAP Analytics Cloud of in een hybride scenario. SAP BusinessObjects en SAP Analytics cloud werken namelijk naadloos samen. Met SAP Analytics Cloud analyseert en presenteer je gegevens uit alle databronnen, inclusief de on-premise ‘universes’.

Drie scenario’s: On-Premise, Hybride en Full Cloud

De transitie naar de cloud stelt jouw organisatie misschien voor uitdagingen. Bijvoorbeeld als het gaat om vragen rondom veiligheid van data in de cloud. Je hebt geïnvesteerd in de bestaande on-premise oplossing en jouw organisatie is ingericht op het gebruik en beheer daarvan. Met Zorg Analytics is het mogelijk om jouw informatievoorziening geleidelijk te migreren naar de cloud.

Afhankelijk van jouw situatie kies je voor één van de drie licentievormen

Belangrijk is daarbij om te realiseren dat welke licentievorm je ook kiest deze omvat zowel SAP BusinessObjects als SAP Analytics Cloud; jij bepaalt waar het accent ligt. Binnen elke licentievorm heb je nog steeds toegang tot alle tools en functionaliteiten van SAP BusinessObjects; alleen het aantal gebruikerslicenties varieert.

De exacte verhoudingen tussen SAP BusinessObjects en SAP Analytics Cloud worden op dit moment nog vastgesteld. Neem voor meer informatie contact op met Axians.

Powered by

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op

ContactformulierofMail direct