The best of ICT with a human touch

Wij geloven dat de combinatie van mens en technologie bepalend is in hoe goed je je klanten kunt helpen. Mensen maken het verschil wanneer zij handelen vanuit hun intuïtie en de juiste kennis. Dit kan alleen wanneer technologie zorgt voor de goede informatie op het juiste moment. Het resultaat? Tevreden klanten, een beter bedrijfsresultaat en blije medewerkers.

Daarom leveren wij business software die 360° inzicht geeft in je bedrijfsvoering en klantinteracties. Oplossingen vol best practices ontwikkeld vanuit de markt, waarmee je direct aan de slag kunt. Plug and play your Business noemen wij dat.

We bieden bedrijfsoplossingen op basis van de software van Exact. Geïntegreerde oplossingen waarin klanten en medewerkers centraal staan, rijk aan functionaliteit gericht op het leveren van de beste klantinteractie, inzichten en stuurinformatie.

CaseNext ICT

Branche oplossingen voor ICT dienstverleners. Bedrijfssoftware specifiek ontwikkeld voor de ICT branche.

Lees meer

Xtended | Bedrijfsoplossingen

Bedrijfssoftware specifiek ontwikkeld voor optimalisatie van processen binnen afdelingen zoals HR, Sales en Inkoop.

Lees meer

Business Apps voor Exact

Heldere en snelle software implementaties met de Plug & Play aanpak. Weet precies welke functionaliteit je aanschaft, tegen welke prijs.

Lees meer

AppCare | Jouw applicaties onze zorg

Uw applicaties, onze zorg. AppCare staat voor heldere en transparante beheercontracten waarin duidelijk is welke dienstverlening je van ons mag verwachten.

Lees meer