Onze mensen maken het verschil

Axians levert ICT-oplossingen om bedrijven en organisaties te helpen bij het waarmaken van hun doelstellingen. We zijn een dienstverlener in hart en nieren. We geloven dus dat het verschil wordt gemaakt door de mannen en vrouwen die onze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant.

Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt, of om juist nog eens door te vragen over wat er nu écht opgelost dient te worden. Die betrokkenheid drijft ons. Ons succes zit dus voornamelijk in de mannen en vrouwen die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheiden verder te ontwikkelen.

We gaan verder dan het bieden van technische excellentie. We dragen ook actief  bij aan het leefbaarder maken van de wereld van morgen. We zijn onderdeel van een groep die werkt op basis van menselijke waarden en sociale ethiek. Vanuit een cultuur met de nadruk op hoogwaardige, duurzame relaties en aandacht voor stakeholders en eindgebruikers. Axians verbindt in onze verbonden wereld.

Eigen inbreng

Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb jij bij ons veel zelf in de hand. Je eigen ontwikkeling. De afwisselende projecten die je doet. De vrijheid om jezelf in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we samen in teamverband. Constructief kritisch en vooral elkaar inspirerend, om gezamenlijk onze projecten zo goed mogelijk uit te voeren. We bieden een bijzondere werkomgeving. Voor iedere functie, op elk niveau. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, initiatieven, talent en ondernemerschap. We vinden het belangrijk dat je werkt in een prettige omgeving waarin je je thuis voelt.

VINCI Energies

We zijn onderdeel van VINCI Energies . Groot en toch ook klein. We zijn georganiseerd in relatief kleine autonoom ondernemende business units. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering en flexibiliteit richting de klant. Het betekent ook dat je als medewerker werkt in een informele, mensgerichte omgeving met korte communicatielijnen.

Ontwikkel jezelf

Als je bij ons komt werken, praten we regelmatig met jou over je ontwikkeling. Waar sta je? Hoe kun je jouw competenties optimaliseren? Hoe kan Axians jou daarbij helpen? Wil je graag verder vooruit kijken? Dan kunnen we gezamenlijk een Persoonlijk Ontwikkel Plan op stellen, waarin je aangeeft waarin én hoe jij je de komende jaren wilt ontwikkelen. Daartoe biedt ook onze eigen VINCI Energies Academy je volop mogelijkheden. Zoals gezegd: we geloven dat mensen het verschil maken, daarom investeren we graag in jou!