Unified Communications as a Service

Axians wil samen met organisaties de volgende stap in flexibiliteit en functionaliteit maken: Unified Communications as a Service. Het is voor lenige organisaties niet meer wenselijk of zelfs haalbaar om alle communicatiemiddelen lokaal te realiseren. Met de huidige snelheid van technologische ontwikkelingen, volgen de investeringen elkaar te snel op en is de benodigde expertise te kostbaar. Axians absorbeert deze kloof tussen budget en innovatiekracht met een platform dat innovatie niet alleen mogelijk maakt, maar dat zelf ook voortdurend innoveert.

De volgende stap in communicatie

Businessmodellen veranderen. Een flexibele communicatieoplossing is nodig om time-to-market te versnellen en productiviteit te verhogen om relevant te blijven.

Lees meer

Een helder financieel model

De kosten van communicatie zijn vaak moeilijk te herleiden. Wie gebruikt wat en wanneer? Lees hoe je kunt betalen voor gebruik, op basis van een transparant kostenmodel.

Lees meer

De kloof tussen budget en innovatie

Communicatieoplossingen die als dienst worden afgenomen, zorgen ervoor dat de IT-afdeling weer tijd en budget heeft om te innoveren.

Lees meer

Hoe het werkt

Een service provider dienstverlening met de kennis van een system integrator. 

Lees meer

Flexibele communicatie van mens tot mens

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Unified Commununications as a Service? Wij helpen je graag bij het maken van de volgende stap. In onze whitepaper lees je hoe je kunt innoveren dankzij communicatieoplossingen die als dienst worden afgenomen. Ook organiseren wij maandelijkse webinars ter introductie in de wereld van UCaaS van Axians. Heb je vragen over jouw specifieke IT-omgeving, vraag dan een live demo op maat aan.

Download_whitepaperVolg_webinarPlan_live_demo

Unified Communications van Axians

Een provider onafhankelijke en flexibele communicatie-infrastructuur die organisaties in staat stelt om op elke gewenste manier effectief te communiceren met haar klanten, medewerkers en partners.

CommunicatieoplossingenFlexibel en geïntegreerd communicatieplatform

Een platform waarin verschillende communicatiekanalen bij elkaar gebracht worden in één geïntegreerde oplossing.

Maatwerk_70x70Mogelijkheid tot innovatie

Beschikken over de meest innovatieve en actuele communicatieoplossingen.

 SchaalbaarPay per use en schaalbaar

Een transparant en voorspelbaar kostenmodel.

 Service integrator Best-of-breed

De dienstverlening van een service provider met de kennis en expertise van een system integrator.