Unified Communications as a Service partner

Verbintenis is in de hedendaagse versnipperde werkomgeving cruciaal om als organisatie optimaal te functioneren. Deze verbintenis kun je alleen creëren door samen te blijven werken – ook al kan het niet meer altijd fysiek. Dit is een behoorlijke uitdaging voor veel organisaties, maar zeker niet onmogelijk. Hiervoor heb je echter wel de juiste middelen nodig.

Unified Communications tooling stelt jou in staat om de samenwerking zonder hindernissen voort te zetten. Grote kans dat je al tooling in huis hebt, maar zet je het ook op de juiste manier in? Of wil je aan de slag met een nieuw systeem, maar houdt de hoge initiële investering je van dit idee af? Beide situaties komen helaas nog te vaak voor. Toch is Unified Communications tooling onmisbaar, dus tijd om er iets aan te doen! Gelukkig kennen we tegenwoordig de oplossing voor beide problemen: Unified Communications as a Service – oftewel UCaaS.

UCaaS in een notendop

Van Unified Communications tooling mag je verwachten dat deze een breed scala aan functionaliteiten biedt. Denk hierbij aan spraak- en videocommunicatie, instant messaging, samenwerken in documenten en meer. Het grote verschil tussen klassieke Unified Communications en UCaaS zit hem dan ook in de service die jouw partner je biedt. De juiste partner brengt samen met jouw HR & IT afdeling nieuwe inzichten in kaart voordat de tooling gekozen wordt.

Daarnaast kun je met Unified Communications as a Service op ieder gewenst moment, vanaf elke gewenste locatie, aan de slag met jouw tooling. Hoe dit werkt? Je neemt een abonnement af bij een Unified Communications partner die de tooling vanuit de cloud verzorgt en beheert. Hierdoor maak je de stap van een grote investering vooraf naar voorspelbare facturatie op basis van vaste kosten per gebruiker per maand. Daarbij betaal je enkel voor de functionaliteiten de je in gebruikt neemt en is op- en afschalen een stuk gemakkelijker! Ook ben je verzekerd van 24/7 ondersteuning. Wel zo prettig, toch?

Kies de juiste Unified Communications partner

Iedere organisatie heeft andere behoeften en vereisten, dus de keuze voor het juiste platform is cruciaal. Jouw Unified Communications partner helpt je bij het maken van deze keuze. Ook wanneer je al een platform in gebruikt hebt, ondersteunt jouw partner je in het maken van een plan om het optimaal in gebruik te nemen. Zeker in het geval van UCaaS is het partnership cruciaal, want je moet wel op elkaar kunnen bouwen. Axians heeft vele jaren ervaring als service provider en heeft ook de kennis in huis om verschillende systemen te integreren. Benieuwd wie wij zijn en wat we doen? Lees dan hier meer over ons.

Aan de slag met Unified Communications as a Service?

Wil jij net als vele andere organisaties volledig ontzorgt worden in het beheer van jouw Unified Communications tooling? En zoek je een strategische partner die met je meedenkt richting de toekomst? Neem dan contact met ons op of vraag een adoptie consult aan! We kijken graag samen met jou hoe UCaaS de samenwerking binnen jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.