Wereldwijd bewezen technologie vanuit een Nederlandse cloudomgeving

Service provider en system integrator in één

De mogelijkheid hebben om te communiceren met de wereld om ons heen is voor de meeste organisaties van levensbelang. Axians gebruikt haar jarenlange ervaring in het beheren van communicatie oplossingen in het leveren van deze nieuwe dienstverlening. Hierdoor zijn we uitstekend op de hoogte van specifieke kenmerken van vele branches, zowel profit als non-profit.

Gestandaardiseerde transitie en onboarding

Voor het onderbrengen van de bedrijfscommunicatie van jouw organisatie binnen ACE gebruikt Axians project management methoden en transtieplannen die zich in de praktijk hebben bewezen. Daarbij houden we jouw specifieke omstandigheden in het oog. Op deze manier kunnen risico’s vermeden worden, terwijl de tijd die nodig is om de dienst beschikbaar voor je te maken wordt beperkt.

Volledig beheerde omgeving met eigen controle

Na succesvolle onboarding maak je gebruik van het ACE platform van Axians. Ons platform is gebaseerd op de Hosted Collaborations Solution (HCS) van Cisco Systems, ingericht door Axians en aangeboden vanuit onze eigen Cloud. HCS is gebaseerd op de meest geavanceerde technologie die in de markt verkrijgbaar is, namelijk Cisco Unified Communications Manager (CallManager).

TechSvcs_PowerCloudSvc_600px_725_RGB

De bereikbaarheid van je organisatie beheer je zelf via het Self Service Portal, terwijl alle aspecten van het technisch beheer van een moderne communicatie oplossing zich – voor jou onzichtbaar – afspelen op de achtergrond. Daarvoor moet je uiteraard te allen tijde op ons kunnen vertrouwen.

Concrete afspraken en persoonlijk contact

Onze dienstverlening is gebouwd op concrete afspraken met jouw organisatie. Op deze afspraken rapporteren we dan ook op periode basis! We zijn niet voor niets ruim gecertificeerd (ISO 9001, ISO 20000, ISO 27001) om jou zekerheid te bieden. Persoonlijk contact staat ook hoog in het vaandel. Als klant van ons krijg je een Service Manager en Change Coördinator toegewezen, die continu voor jouw organisatie klaarstaan en meedenken voor de toekomst.