Creëer de optimale klantbeleving en samenwerking met Axians

Organisaties staan voor enorme uitdagingen. De wereld is meer verbonden dan ooit en technologische veranderingen en functionele behoeftes volgen elkaar in rap tempo op. In elke bedrijfstak worstelen organisaties met de vraag hoe zij aan de veranderende verwachtingen van hun klanten kunnen voldoen, om nog maar te zwijgen over de complexiteit en de groeiende concurrentie. Organisaties en met name medewerkers ervaren deze uitdagingen ook als het gaat om de interne samenwerking en communicatie met collega’s en klanten. De kwaliteit van je klantcontact en de interne samenwerking zijn belangrijker dan ooit te voren.

Bij Axians begrijpen we jouw uitdagingen. Met alleen goede tooling ga je de wedstrijd winnen, ook het beleid en de begeleiding bij de ingebruikname van nieuwe tooling is cruciaal voor het excelleren als organisatie. Samen met jou pakken we de kansen van de huidige digitale transformatie beet. Hoe we dit als partner doen en welke tooling wij bieden? Daar vertellen we je hier alles over.

Waarom je Unified Collaboration vraagstukken samen met Axians oppakken?

24/7/365 uptime en bereikbaarheid

De Unified Communications dienstverleningen van Axians worden continu bewaakt vanuit onze eigen Service organisatie in Nederland en zijn ISO 27001 en ISO 20000 gecertificeerd.

Service integratie met operator

Wij maken gebruik van gevalideerde koppelingen voor de aansluiting op het publieke telefonienetwerk (PSTN) van de meeste grote telecombedrijven, zoals Tele2, Colt, Vodafone en KPN.

Persoonlijk aanspreekpunt

Bij Axians heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt in de vorm van een Service Manager en Business Consultant.

Vertrouwd

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers dagelijks op onze beheerde Unified Collaboration & Customer Contact diensten.

Top 3 dienstverlener

Onze Unified Communications dienstverleningen staan bekend als zeer volwassen en hoogwaardig. Binnen het Giarte Outsourcingsperformance onderzoek scoort Axians dan ook in de top 3 dienstverleners.

Service Integrator

Met onze jaren ervaring helpen wij je op weg. We bieden de dienstverlening van een service provider met de kennis en expertise van een system integrator.

Meer weten over onze dienstverlening?

Bekijk onze kennisartikelenofNeem contact op