De software professionals van Axians staan garant voor kwaliteit. Of het nu gaat om  engineering/design werkzaamheden, architectuur, projectleiding of complexe en strategische consultancy vraagstukken, onze professionals pakken ze met veel enthousiasme en professionaliteit op.

 

Diversiteit van klanten

Onze klanten kenmerken zich door hun diversiteit; van klein tot groot, van mechatronische aard tot alleen software ontwikkeling, van R&D tot product/dienst ontwikkeling, nauwelijks ervaren met software ontwikkeling tot zeer ervaren met software ontwikkeling, van Front End tot Back End ontwikkeling of een combinatie hiervan.

Detachering_125381138

High Tech

Ze hebben 1 kenmerk gemeen en dat is dat ze zich allemaal met (High Tech) techniek bezig houden in een domein waarin ze concurrerend en de beste willen zijn.

Als dit ook jouw ambitie is dan ondersteunen wij je graag, door middel van het detacheren van onze medewerkers, om zo de software ontwikkeling te bevorderen en hierdoor 1 op 1 bij te dragen aan de bedrijfsvoering.

 

Wij kennen onze klanten

Onze relatiemanagers kennen onze klanten door en door. Het zijn veelal ook langdurige relaties. De relatiemanagers zijn dan ook bekend met de producten/diensten van onze klanten, de roadmaps en de diverse uitdagingen in de uitvoering van deze roadmaps. Tevens hebben ze een uitstekend gevoel voor de cultuur binnen de diverse ondernemingen.

Detachering_206135278

Best mogelijke fit

Wij gaan dan ook voor de best mogelijke fit. Als je ondersteuning wenst dan zal deze worden opgepakt door een professional die het beste past op de vraag, zowel qua technische skills en ervaring als qua culturele en persoonlijke match. Tevens, en niet onbelangrijk, wordt er hierbij gestreefd naar een reële reistijd tussen de woonplaats van de professional en de klantlocatie.

Voordat wij een kandidaat aan je voorstellen heeft de relatiemanager zich uitvoerig verdiept in de vraagstuk die we voor je moeten oplossen en bespreekt hij deze ook uitvoering met de professional(s) die hij op het oog heeft. Daar hij jouw organisatie en de professionals bijzonder goed kent wordt hier al een eerste, optimale match gemaakt.

Een nadere verdieping met jouw en de betreffende professional(s) maakt de match compleet. In de regel vindt deze nadere verdieping plaats tijdens een (of meerdere) intake(s) van de professional bij jouw op locatie. Hiermee wordt telkens een kwalitatief proces bewandeld dat garant staat voor kwaliteit en die deze ook borgt.

Detachering_322668866

Blijven ontwikkelen

Daar onze klanten divers is, zijn ook onze professionals een gezonde en prettige mix van karakters, leeftijden, ervaringen en technische skills. Afhankelijk van hun ervaring hebben ze tevens flinke kennis van diverse klantdomeinen en van de strategische speerpunten van Axians.

Allen zijn ze hoog geschoold in een technische richting en beschikken ze over uitstekende sociale vaardigheden.

Onze professionals werken naast hun opdrachten bij jouw organisatie tevens aan hun eigen loopbaan binnen Axians, hierin worden ze ondersteund door een aantrekkelijk training- en coaching traject. Hierdoor blijven ze zich ontwikkelen qua skill-set en persoonlijke vaardigheden en zijn daardoor ook van blijvende waarde voor u.