Complexe softwareoplossingen

Wij adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren voor u complexe softwareoplossingen in hoogwaardige technische omgevingen. En bieden detachering, in-house projecten, beheer, consultancy en trainingen op het gebied van (embedded) software.

Industrial IoT

Van business vraag naar een werkende oplossing. Wij helpen met het inzetten van Industrial IoT voor proces optimalisatie en kosten efficiency.

Lees meer

Automatisch testen

Door slimmer en geautomatiseerd testen worden fouten sneller opgespoord, kost ontwikkeling minder tijd en geld, en wordt de kwaliteit van uw software verbeterd.

Lees meer

Systeemintegratie

De uitdaging is een naadloze koppeling tussen de systemen te realiseren, zonder informatieverlies en zo dat het rendement van de afzonderlijke systemen behouden blijft.

Lees meer

Application Management

Wij zijn specialisten in het onderhouden van maatwerk software. We deinzen niet terug van exotische hard- en software en zorgen dat uw applicaties 24/7 beschikbaar zijn en blijven.

Lees meer

Werken bij Axians

Axians draait op mensen, zij maken het verschil. Ons succes zit dus vooral in collega’s die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. We gaan verder dan het bieden van technische excellentie.

Onze vacatures: