Neem contact op
Bel mij terug

IBM Cognos Controller dag 2019

Op donderdag 23 mei heeft de tweede IBM Cognos gebruikersdag plaatsgevonden, een inspirerende middag voor Cognos Controller gebruikers. Met diverse presentaties, demonstraties en voorbeelden uit de praktijk werden de deelnemers meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen rondom de IBM Cognos software. Daarnaast werd er uitgebreid stilgestaan bij de productstrategie voor de komende jaren.

Ook dit jaar was Paul Allen, product manager financial consolidation bij IBM, van de partij om een toelichting te geven op de belangrijkste ontwikkelingen en de productstrategie voor de komende jaren. Daarnaast lieten Flamco en AMMEGA zien hoe zij Cognos in de dagelijkse praktijk gebruiken. We sloten af met een prikkelende presentatie over de ‘financial 3.0’.

 

 

 

Kadenza gaat vanaf 19 september verder als Axians Laren. Zo combineren we onze expertise op het gebied van data-architectuur, analytics en smart finance met de branche- en ICT-kennis van ruim 70.000 professionals in 22 landen. Je vindt ons vanaf nu op www.axians.nl.