Om jouw kennis rondom security op peil te krijgen en te houden, bieden we vanuit Axians diverse trainingen en workshops aan. Voor elke fase waar je organisatie zich in bevindt en waar op dat moment behoefte aan is. Zo houd je de volledige regie over je security-architectuur, ben je te allen tijde compliant en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Awareness-workshop

Deze workshop richt zich op de beginfase van bedrijfsbeveiliging (zie de security-pagina ‘Bedenk het) en bestaat uit één of meerdere sessies, specifiek gericht op jouw organisatie. We beantwoorden vragen als: wat speelt er in de markt? Welke ontwikkelingen rondom security zien we? Hoe hebben deze ontwikkelingen invloed op jouw organisatie? Daarna brengen we de huidige status van je organisatie in kaart en formuleren we doelstellingen die je op het gebied van security wilt realiseren.

Op basis van deze workshop kunnen we, indien gewenst, doorgaan met de volgende stap in het Security Planning Process: vaststellen welke middelen je inzet om tot de juiste security-architectuur te komen (zie de security-pagina ‘Bouw het)

 

Workshop ‘Wet- en regelgeving’

Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen met welke wetten en regels je precies rekening moet houden. Het verschilt per slot van rekening per branche en per bedrijfssituatie. De workshop ‘Wet- en regelgeving’ schept duidelijkheid. Het maakt doorgaans deel uit van het Security Planning Process (zie de security-pagina ‘Bedenk het’), maar is ook als losstaande workshop te volgen. Met deze informatieve workshop helpen we je om aan de richtlijnen omtrent compliancy, privacy en databeveiliging die specifiek voor jouw organisatie gelden te voldoen. Denk aan richtlijnen vanuit de overheid, zoals de GDPR, en vanuit branchekaders waaronder het BIG-register en NEN 7510. We brengen het compliancy-kader van jouw organisatie helder in kaart, zodat je op ieder moment weet of je aan alle gestelde eisen voldoet.

Authorized Fortinet Training Center

Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en een van de marktleiders in netwerksecurity. Axians is Platinum Partner van Fortinet en de grootste strategische partner in Nederland. Naast het leveren van producten uit het Fortinet-portfolio, is Axians een geautoriseerd Fortinet Training Center. Onze trainers behoren tot de meest ervaren Fortinet Professionals in de markt, waarmee wij hoogwaardige trainingen voor zowel beginnend als ervaren netwerk specialisten bieden. In klassen tot tien personen krijgen deelnemers de aandacht die zij verdienen door een ervaren Fortinet Specialist en gecertificeerd trainer.

Bekijk alle certificeringen, trainingen en het meest recente schema om je direct te registreren voor een training naar keuze op fortitraining.nl.

Lees meer

Learning on the job

Axians streeft ernaar om niet alleen leverancier te zijn, maar bovenal een partner. ‘Learning on the job’ is daarom onderdeel van ons Security Planning Process. Naast het leveren en implementeren van producten, begeleiden onze consultants je beheerders en leren hen om op de juiste manier met security-tools om te gaan. Bij het secure maken van complexe IT-omgevingen komt behoorlijk wat expertise kijken. Onze technische consultants zijn daarom niet alleen gespecialiseerd in de producten van Fortinet, maar ook in die van strategisch partner Cisco. Hierdoor profiteren klanten van het beste uit twee belangrijke IT-werelden: de security-expertise van Fortinet en de networking-expertise van Cisco.

Download de brochure om meer over het Security Planning Process te weten te komen.

Wij helpen je graag verder!