Is jouw security optimaal ingericht?

Met een wet die steeds strikter wordt en het alsmaar professioneler worden van cybercriminaliteit, moet security zo optimaal mogelijk worden ingericht. Vaak hebben organisaties losse security oplossingen staan, maar ligt de uitdaging erin om van beleid, naar bewustwording, naar technologie een complete oplossing neer te zetten. Je wilt security die je organisatie verder helpt en optimaal beschermt en jou en je collega’s niet belemmert in het uitvoeren van werkzaamheden.

Geïntegreerde oplossing

Onze oplossingen en dienstverlening zorgen voor een beveiliging op alle fronten: preventie, detectie, interventie en herstel. Axians biedt een totaaloplossing die je  security minder complex en meer veilig maakt.

Security Eén beheerplatform
We bieden je één platform dat altijd up-to-date is waarmee je je security maatregelen beheert. Vanuit dit platform beheer je enerzijds de Network Protection en anderzijds Endpoint beveiliging. Het beheerplatform draait in de cloud, maar je security oplossingen zelf hoeven dit niet, onze oplossing werkt met zaken die in de cloud en/of on-premise staan.

Security Gesynchroniseerde security
Gesynchoniseerde security verbindt firewalls en endpoints. Firewalls en endpoints communiceren met elkaar waardoor verbanden sneller zijn gelegd en je sneller actie kan ondernemen. Wanneer er een beveiligd apparaat aan het netwerk wordt gekoppeld, wordt de gezondheidsstatus van het apparaat direct gecontroleerd. Indien de firewall verdacht verkeer waarneemt of de endpoint malware waarneemt, wisselen zij deze informatie uit en wordt het apparaat uitgesloten van het netwerk.

Security Geavanceerde endpoint beveiliging
Cybercriminelen hebben steeds geavanceerdere methodes, om dit te kunnen bestrijden moet de aanpak ook steeds geavanceerder zijn. Onze oplossing voorkomt dat bedreigingen uw systemen bereiken en stopt deze voordat ze actief worden. Ook detecteert en ruimt het de bedreiging op als deze toch in uw systeem komt. Naast het opruimen van het virus, analyseert hij deze en maakt ongedaan wat er is aangericht. Op deze manier ben je beschermd tegen bijvoorbeeld ransomware.

Security Geavanceerde netwerk beveiliging
We bieden je geavanceerde netwerk beveiliging met een next gen firewall die netwerkprotectie en -inzicht afgestemd op de eisen en wensen van deze tijd biedt. Geavanceerde bescherming is nodig om geavanceerde aanvallen te blokkeren. De firewall doet dit niet alleen door verschillende lagen van security neer te zetten, maar ook door ze met elkaar te laten communiceren. Vanuit één controle centrum kun je user-, application- en network policies beheren, monitoren en filteren.

Meer weten over ransomware en haar opmars en ontwikkeling? En verder lezen over wat u kunt doen? Download ons white paper ‘Hoe kunnen we onszelf beschermen tegen Ransomware?’

Download de white paper 'Hoe kunnen we onszelf beschermen tegen ransomware'