Wat is Public Analytics?

Public Analytics is een speciaal voor het publieke domein samengesteld palet aan business intelligence producten, gebaseerd op SAP BusinessObjects Hiermee heeft u echt alles in huis om uw organisatie of afdeling goed te kunnen besturen. Meer inzicht en overzicht, gefundeerde beslissingen nemen op basis van analyses, grip op inkomsten en uitgaven, procesoptimalisatie, voorspellingen maken, snel kunnen inspelen op kansen, adequaat bijsturen indien nodig; het kan allemaal met Public Analytics!

Waarvoor wordt Public Analytics ingezet?

Public Analytics wordt door onder andere ministeries, ZBO’s, provincies, gemeenten, woningcorporaties en waterschappen gebruikt als compleet pakket waarin alle benodigde functionaliteiten beschikbaar zijn om data te vertalen naar informatie. Informatie waarmee je kunt (bij)sturen, op basis waarvan je beslissingen kunt nemen en die je een beeld geven van hoe het in de toekomst kan worden. Het draagt bij aan de voorspelbaarheid van de bedrijfsvoering.

Welke SAP-producten maken deel uit van Public Analytics?

Er wordt gebruik gemaakt van SAP BusinessObjects, waarbij de producten in een specifieke bundel worden aangeboden: Lumira Discovery & Designer, Web Intelligence, Crystal Reports, Analysis for Office, BO Data Services en (optioneel) Information Steward. Daarnaast natuurlijk een platform met mogelijkheden voor beheer en toekennen van autorisaties, en gelegenheid voor productie- en testomgevingen. Ook kunt u universes beheren en onderhouden, om uw gegevens voor de eindgebruiker eenvoudig toegankelijk te maken en consistent te houden.

Indien het nodig is gegevens van verschillende locaties bijeen te brengen, wordt voor het transporteren van gegevens gebruik gemaakt van bijvoorbeeld SAP Replication Server. Datawarehouses kunt u modelleren met SAP Powerdesigner, ETL processen worden vormgegeven met SAP Data Services en het onderliggende database platform is het supersnelle en flexibele SAP IQ.

Scherpe prijs

Dankzij scherpe prijsafspraken met onze partner SAP kunt u met Public Analytics beschikken over state-of-the-art Business Intelligence software tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Vraag onze accountmanagers om een offerte op maat voor uw organisatie.