Onze visie ‘Digital Agility’

Technologie verandert de wereld sneller dan ooit. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten te begeleiden bij de transformatie naar een flexibele digitale organisatie – sneller, slimmer en veiliger.

 

Razendsnel inspelen op nieuwe ontwikkelingen

Digitale transformatie vraagt om agility, oftewel het vermogen van organisaties om de business met behulp van IT razendsnel in te laten spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Wanneer een organisatie daartoe in staat is, wordt de kans op succes iedere dag groter. Organisaties die ‘agile’ zijn opereren effectiever en zijn wendbaar op het juiste moment. Waar anderen aarzelen, weten zij kansen te grijpen en direct in te spelen op veranderingen waar de markt om vraagt.

Technologie inzetten om snel te veranderen

IT speelt vandaag de dag een belangrijke rol in de digitalisering van producten en diensten. De beschikbaarheid en met name de snelheid waarmee je als organisatie technologie inzet als middel om snel te veranderen, bepaalt je concurrentiepositie voor de toekomst. De digitale transformatie maakt dat een volgend ‘gouden tijdperk’ aanbreekt waarin compleet nieuwe relaties tussen mensen, bedrijven en machines ontstaan die voorheen niet mogelijk waren.

Van startups wereldspelers maken

We zien ook een verschuiving naar steeds slimmere platformen, waardoor compleet nieuwe economische agenten ontstaan. Deze draaien zelfstandig mee in onze economie, maken in korte tijd van startups wereldspelers en introduceren sneller dan ooit nieuwe partijen en modellen in bestaande markten. De basis hiervoor is het organiseren en ontginnen van data waarna het creëren van nieuwe business modellen op basis van algoritmes volgt. Deze vergemakkelijken het werk en ondersteunen met interactieve en nieuwe inzichten, alleen op het juiste moment. Dit geeft organisaties, medewerkers en consumenten vooral keuze, transparantie en zelfstandigheid en zorgt voor nieuwe vormen van verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Informatie is steeds meer real-time beschikbaar, daarmee zijn beslissingen te automatiseren en creëer je efficiëntie, voorspelbaarheid en snelheid.

Digitaal Darwinisme

We leven in een periode van digitaal Darwinisme, de digitale revolutie, waarin organisaties bedreigd worden met uitsterven. Velen willen innoveren maar de vraag is welke organisaties ook bereid zijn te investeren in het transformeren naar een flexibele digitale organisatie, om fit te zijn voor de toekomst.

 

 • Business Applications
  Business Applications
 • Cloud Services
  Cloud Services
 • Converged Infrastructure & Datacenters
  Converged Infrastructure & Datacenters
 • Security
  Security
 • Business Analytics
  Business Analytics
 • Collaborative Solutions
  Collaborative Solutions
 • Enterprise Network
  Enterprise Network
 • Mobility Solutions
  Mobility Solutions
 • Core Network
  Core Network
 • Internet of Things
  Internet of Things