Mobility Solutions

Welk communicatiemedium u ook gebruikt als professional, u wilt altijd en overal optimaal verbonden zijn. Daarom voorzien organisaties hun medewerkers, of ze nu onderweg zijn of op afstand werken, van gebruikersvriendelijke en veilige verbindingen. Daarmee kunnen zij de productiviteit flink laten groeien en de werkomgeving en werkvoorwaarden veel aantrekkelijker maken.

Verbonden werkplekken

Met meerdere mobile endpoints, die u aan of van het bedrijfsnetwerk koppelt, kunt u het werken buiten de bedrijfslocatie tegenwoordig kostenefficiënt realiseren. ‘Mobiel zakendoen’ levert cruciale voordelen op voor uw concurrentiepositie: beslissers kunnen hun besluitvorming versnellen, terwijl de medewerkers beter met elkaar kunnen communiceren. Axians levert ICT-oplossingen die uw organisatie samenhangende, snelle en veilige mobiele communicatie garanderen.

Werkelijk optimale mobiele communicatie vraagt om een allesomvattende aanpak: om WiFi of 3G/4G-diensten, schaalbare infrastructuur, IS-applicaties, endpoint- en veiligheidsmanagement en bovendien om 24/7-zichtbaarheid in de hele infrastructuur.

Onze oplossingen

A solutionDe ‘always-on’ ervaring voor organisaties en consumenten

Zakelijke gebruikers en consumenten verwachten overal online toegankelijkheid. Axians ontwerpt, realiseert en onderhoudt wireless omgevingen. Specifieke oplossingen  volledig op maat gesneden voor uw bedrijfsomgeving, de SLA-vereisten, veiligheid en het aantal gebruikers.

A solution3G/4G dekking voor professionals en consumenten

Publieke mobiele netwerken moeten ook onder  uitdagende en complexe omstandigheden dekking bieden. Dit is van vitaal belang voor bedrijven en de managers van bedrijfslocaties. Axians zet haar mobile engineering expertise in om alle obstakels te overwinnen en aan alle vereisten te voldoen.

A solutionGebruikersvriendelijke, maar zeer veilige verbindingen

Axians levert  op maat gesneden oplossingen om elke mobiele gebruiker toegang te geven op een gecontroleerde, veilige manier. Tot alle bronnen van het bedrijfsinformatiesysteem. Vanaf een bedrijfs- of particulier tablet of smartphone.

A solutionVeilige mobiele bedrijfscommunicatie

Axians biedt oplossingen voor veilige toegang tot netwerken om er voor te zorgen dat mobiele communicatie niet resulteert in kwetsbaarheid én dat aan alle regelgeving en veiligheidseisen wordt voldaan.

De voordelen van Axians

Stay ahead of competition and increase your revenuesWees de concurrentie voor en verhoog uw inkomsten

Onze oplossingen voor mobiele communicatie creëren een aantrekkelijke omgeving voor uw gebruikers, zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten. Door mobiele oplossingen krijgt u ook een beter inzicht in de wensen van uw klanten en in hun gedrag. En daarmee kunt u hun loyaliteit stimuleren.

A global expert to manage mobility across your entire organizationVerhoog de arbeidsproductiviteit

Door uw medewerkers overal en altijd toegang tot uw bedrijfsapplicaties te bieden, ongeacht wat voor medium ze gebruiken, stelt u ze in staat om efficiënter te zijn. Axians biedt oplossingen die gebruikt kunnen worden in mobiele omgevingen: toegang op afstand tot bedrijfsnetwerken en bedrijfsapplicaties (telewerk).

Boost employee productivityEén brede expert voor al uw mobiele toepassingen

Het managen van mobiele toepassingen binnen een organisatie kan complex zijn, want er komen vele disciplines bij kijken. Axians is uniek in haar totaalaanpak: met infrastructuur, applicaties, integratie, dienstverlening en monitoring kunnen we in al uw behoeften voorzien.

Mobility AND securityMobiele communicatie en veiligheid

Mobiele communicatie in organisaties vraagt om hoogwaardige en zwaar belastbare verbindingen. Behalve schaalbare oplossingen voor uw behoeftes, leveren we topexpertise voor alle applicaties die u mobiel kunt inzetten.  Daarbij verzekeren we u van robuuste data integriteit.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?