Mobility Solutions

Welk communicatiemedium u ook gebruikt als professional, u wilt altijd en overal optimaal verbonden zijn. Daarom voorzien organisaties hun medewerkers, of ze nu onderweg zijn of op afstand werken, van gebruikersvriendelijke en veilige verbindingen. Daarmee kunnen zij de productiviteit flink laten groeien en de werkomgeving en werkvoorwaarden veel aantrekkelijker maken.

Verbonden werkplekken

Met meerdere mobile endpoints, die u aan of van het bedrijfsnetwerk koppelt, kunt u het werken buiten de bedrijfslocatie tegenwoordig kostenefficiënt realiseren. ‘Mobiel zakendoen’ levert cruciale voordelen op voor uw concurrentiepositie: beslissers kunnen hun besluitvorming versnellen, terwijl de medewerkers beter met elkaar kunnen communiceren. Axians levert ICT-oplossingen die uw organisatie samenhangende, snelle en veilige mobiele communicatie garanderen.

Werkelijk optimale mobiele communicatie vraagt om een allesomvattende aanpak: om WiFi of 3G/4G-diensten, schaalbare infrastructuur, IS-applicaties, endpoint- en veiligheidsmanagement en bovendien om 24/7-zichtbaarheid in de hele infrastructuur.

Onze oplossingen

Wireless voor elke situatie

Een stabiele draadloze netwerkinfrastructuur is zeer belangrijk om connectiviteit en snelheid te kunnen garanderen aan de medewerkers en bezoekers die zich door je organisatie bewegen.

Lees meer

Wireless en toch veilig

Medewerkers worden steeds mobieler, cloud-applicaties moeten vanaf elke locatie beschikbaar zijn. Dit vraagt om nieuwe inzichten op het vlak van de beveiliging en beschikbaarheid van het draadloos netwerk.

Lees meer

Wireless location services

Dankzij locatiebepaling helpen wij je de ruimten in het gebouw zo efficiënt mogelijk te gebruiken om kosten te besparen en mensen in het gebouw een optimale beleving te geven.

Lees meer

Cloud based networking

Je organisatie blijft volop in beweging en daar past een draadloze infrastructuur bij die, afhankelijk van de IT wensen, net zo snel kan meebewegen. Een cloud-gebaseerde centrale omgeving helpt daarbij.

Lees meer

De voordelen van Axians

Stay ahead of competition and increase your revenuesWees de concurrentie voor en verhoog uw inkomsten

Onze oplossingen voor mobiele communicatie creëren een aantrekkelijke omgeving voor uw gebruikers, zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten. Door mobiele oplossingen krijgt u ook een beter inzicht in de wensen van uw klanten en in hun gedrag. En daarmee kunt u hun loyaliteit stimuleren.

A global expert to manage mobility across your entire organizationVerhoog de arbeidsproductiviteit

Door uw medewerkers overal en altijd toegang tot uw bedrijfsapplicaties te bieden, ongeacht wat voor medium ze gebruiken, stelt u ze in staat om efficiënter te zijn. Axians biedt oplossingen die gebruikt kunnen worden in mobiele omgevingen: toegang op afstand tot bedrijfsnetwerken en bedrijfsapplicaties (telewerk).

Boost employee productivityEén brede expert voor al uw mobiele toepassingen

Het managen van mobiele toepassingen binnen een organisatie kan complex zijn, want er komen vele disciplines bij kijken. Axians is uniek in haar totaalaanpak: met infrastructuur, applicaties, integratie, dienstverlening en monitoring kunnen we in al uw behoeften voorzien.

Mobility AND securityMobiele communicatie en veiligheid

Mobiele communicatie in organisaties vraagt om hoogwaardige en zwaar belastbare verbindingen. Behalve schaalbare oplossingen voor uw behoeftes, leveren we topexpertise voor alle applicaties die u mobiel kunt inzetten.  Daarbij verzekeren we u van robuuste data integriteit.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?