Core Network

Het core network functioneert als centrale hub voor alle netwerk- en telecommunicatiediensten. Het ondersteunt alle strategische onderdelen die de beschikbaarheid van deze diensten mogelijk maken. Axians is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en managen van de best mogelijke netwerken voor bijvoorbeeld service providers en netwerk managers.

Relevante expertise voor strategische systemen

In versneld tempo worden er steeds nieuwe technologieën ontwikkeld. Fixed mobile convergence is gemeengoed. Service providers en netwerk managers moeten dus kunnen vertrouwen op gespecialiseerde partners voor de ondersteuning van de migratie van hun core network naar nieuwe technologieën. Technologieën die beter presteren en schaalbaar zijn.

Axians levert u veilige en end-to-end core, edge en virtuele oplossingen om geïntegreerde, betrouwbare, veilige en kosteneffectieve netwerken te realiseren. Daarnaast bieden we eindgebruikers werkelijke mobiliteitservaring, ongeacht hoe en wanneer ze het netwerk binnenkomen.

Systemen die samen het core network vormen gaan in toenemende mate over op IP-technologieën. Door efficiënt projectmanagement plannen en ontwikkelen we betrouwbare en uitstekend presterende oplossingen via alle routing en supervision systemen. In vaste en draadloze netwerken.

Door onze diepgaande en brede ICT-expertise kunnen we u een algehele aanpak bieden, waarbij we uw systemen monitoren, onsite interventies uitvoeren en de geïnstalleerde systemen in bedrijf stellen.

Onze oplossingen

A solutionSoftware Defined Networks

Axians biedt  grensverleggende Software Defined Networks (SDN) en Network Function Virtualization (NFV) voor netwerken die grote prestaties moeten leveren. Gebaseerd op een open architectuur om gebruiksgemak, veiligheid en schaalbaarheid te realiseren.

A solutionProject management voor IP-integratie of migratie 

Axians voert grote en complexe integratie en IP-migratie projecten uit. Daarbij bieden we één aanspreekpunt. We regelen alle contacten en voorwaarden met alle betrokkenen. Van service providers en verkopers tot en met het implementatieteam ter plaatse.

A solutionHigh performance Networks

Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van complexe en omvangrijke netwerken en data centers. Daarbij zorgen wij voor een professionele bekabeling, ongeacht uw bedrijfsomgeving, dankzij ons bekabelingsteam van gecertificeerde monteurs. Lees meer

A solutionImplementatie van turn key systemen
Axians managet de implementatie van totaalprojecten: het ontwerp en de voorbereiding, het stappenplan, de installatie van de hardware ter plaatse volgens de technische specificaties, maar ook het management van de integratie van de systemen in het core network.

De voordelen van Axians

PerformancesPrestaties

Door een landelijk netwerk van lokale business units, kan Axians overal en in elk stadium van het migratie proces actief zijn. Ter plaatse bij de klant of vanuit een van onze business units. De expertise van onze teamleden, die voortdurend getraind worden in de laatste technologieën, garandeert kwaliteit gedurende alle stadia van het project.

SecurityVeiligheid

Axians is gecertificeerd door toonaangevende leveranciers. We kunnen alle aspecten van het upgraden en updaten van het core network op een veilige manier managen. We bieden onze klanten rapportage op maat van alle gaande of afgeronde activiteiten en bieden daarmee zichtbaarheid, controle en efficiency.

Improved time-to-market Kortere time-to-market 

Axians versnelt het inzetten van technologieën door waardevolle ervaring te benutten, inclusief het upgraden van uw kritische systemen. Onze specialisten beheersen de processen en kennen de voorwaarden om uw projecten efficiënt uit te voeren en om de beschikbaarheid van uw netwerk te optimaliseren.

FlexibilityFlexibiliteit

Met maatoplossingen voor elk project op het gebied van netwerkmigratie of ontwikkeling kunnen we  alles of een deel van de te implementeren technologieën managen. Tegen concurrerende prijzen en op een hoog niveau van dienstverlening.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?