Converged Infrastructure & Datacenters

Met behulp van onze converged infrastructures, software defined oplossingen, end-user diensten en cloud kunnen wij altijd een passende oplossing realiseren voor je organisatie.

Zorg goed voor je data met een betrouwbare infrastructuur

Ontwikkelingen binnen je organisatie zorgen voor steeds hogere eisen aan de ICT-infrastructuur. De beschikbaarheid en prestaties moeten optimaal zijn. Een betrouwbare ICT-oplossing is belangrijk voor de organisatie én haar klanten. Axians denkt graag met je mee, om zo de beste oplossing te vinden die aansluit bij je organisatie.

Met behulp van onze converged infrastructures, software defined oplossingen, end-user diensten en cloud zorgen we voor een robuuste en betrouwbare ICT-infrastructuur die je niet in de steek laat. Onze next generation datacenters zijn zowel on-premises als in de cloud optimaal in staat om de bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Zodat de organisatie kan blijven draaien, altijd en overal.

 

Onze oplossingen

Axians maakt je ICT-infrastructuur flexibeler en efficiënter. Zo is je data altijd veilig en beschikbaar.

Datacenter infrastructuur

Afhankelijk van de wensen en eisen van je organisatie, komt een on-premises datacenter in vele soorten en maten. We denken ook direct met je mee over het veilig stellen van je data met back-up en disaster recovery.

Lees meer

End-user computing

De professionals in je organisatie willen altijd online zijn. Daar past een flexibele en dynamische werkplek bij, zodat ze overal en altijd kunnen inloggen en informatie en communicatiemiddelen altijd beschikbaar zijn.

Lees meer

Datacenter networks

Een geautomatiseerd, schaalbaar en flexibel datacenter is voor elke organisatie belangrijk. Daarbij spelen veiligheid en continue beschikbaarheid uiteraard een grote rol, zodat je altijd grip en controle hebt op je data.

Lees meer

Private en hybrid cloud infrastructuur

Veel bedrijven stappen over naar de cloud, maar je organisatie heeft ook een eigen infrastructuur. Wij adviseren je graag over welk type cloud het beste is voor jouw organisatie.

Lees meer

De voordelen van Axians

Streamline your architecture to improve profitabilityDataverlies beperken en voorkomen 
Het verlies van data kan grote financiële gevolgen hebben voor organisaties. Wij helpen met back-up, restore en disaster recovery.

Improve business reliability through IT risk containmentJe data staat veilig
Bedrijfsdata moet 24/7 beschermd zijn. Door het optimaliseren van de netwerkinfrastructuur is data altijd toegankelijk en beschermd.

Reduce energy consumptionVerminderd energieverbruik
Met oplossingen voor energiebesparing en beperking van CO2-uitstoot reduceren we de energy footprint van je datacenter. Dit is duurzaam én bespaart kosten.

Achieve your availability and quality of service goalsDynamische en flexibele werkplek
Met onze virtuele werkplekoplossingen kunnen werknemers overal inloggen en verbonden worden met de persoonlijke werkplek, zonder dat data deze omgeving verlaat.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?