Collaborative Solutions

Onze economie is steeds meer informatie gedreven. Voor organisaties is het daarom cruciaal dat de juiste informatie op elk moment en op elk device beschikbaar is. De transformatie van eenvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model is steeds meer voorwaarde.

Beter samenwerken en communiceren met slimme, geïntegreerde collaboration oplossingen

Wie goed kijkt naar organisaties kan tenminste vier informatie- en communica­tiestromen onderscheiden; spraak, video, online samenwerken (social) en docu­mentuitwisseling. Dit zijn de belangrijkste bouwblokken van Collaborative Solutions. Het doel is efficiënter samenwerken, waarbij Axians deze informatie- en communicatiestromen als één geheel beschouwt.

Organisaties doen er goed aan om op basis van de bouwblokken oplossingen te leveren aan de business. Het opstellen van een strategische roadmap voor de totale informatie- en communicatievoorzieningen wordt daardoor vereenvoudigd. De delivery van de oplossing kan op verschillende manieren plaatsvinden: als een service, in de cloud, on-premises of hybride.

Onze oplossingen

A solutionUnified Communications

Communicatie gaat tegenwoordig verder dan alleen bellen en mailen. We willen up-to-date zijn; altijd en overal. We zien steeds meer dat vaste en mobiele telefonie en onze computers met elkaar versmelten, om zo het optimale uit verschillende communicatiemiddelen te halen.

Lees meer

1920x1240SharePoint als kritisch bedrijfsproces

We willen onafhankelijk van plaats en tijd kunnen werken, toegang hebben tot relevante informatie en expertise en onze processen optimaliseren. Microsoft SharePoint maakt dit mogelijk. Van intranet tot document managent, tot de integratie van applicaties en het bouwen van functionele Apps. Dat is wat het waardevol maakt voor organisaties.

Lees meer

A solutionManaged Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 neemt een enorme vlucht in het bedrijfsleven, onderwijs en de zorg als platform voor samenwerken in de cloud. Het helpt organisaties innoveren en haalt de focus weg van het technisch beheer.

Lees meer

Onze referentiesUnified Communications as a Service

Een provider onafhankelijke en flexibele communicatie-infrastructuur die organisaties in staat stelt om op elke gewenste manier effectief te communiceren met haar klanten, medewerkers en partners.

Lees meer

 

De voordelen van Axians

Collaboration made easier, on site or remotely Eenvoudigere samenwerking, op locatie of op afstand

Onze samenwerkingsoplossingen voorzien uw medewerkers van eenvoudige toegang tot al hun communicatiemiddelen. De betrokkenen kunnen zelf kiezen welke middelen voor tekst-, audio- en videocontacten hen het beste uitkomen.

Mobiquity and ATAWADAC (Any Time, Any Where, Any Device, Any Content)Altijd en overal beschikbaar

Uw medewerkers kunnen de communicatiemiddelen gebruiken vanaf de vaste werkplek of onderweg. Mobiele gebruikers profiteren van toegenomen flexibiliteit, terwijl ze toegang hebben tot hun bestanden en communicatiemiddelen. Dus: ‘anytime, anywhere, on any device, for any content’. En dat allemaal op een zeer veilige manier.

User ergonomics and enterprise agilityGebruikersergonomie en soepel ondernemen

Als de communicatiemiddelen naadloos zijn geïntegreerd in uw bedrijfsomgeving, kunnen uw medewerkers op de bedrijfslocatie en onderweg profiteren van de toegenomen ergonomie. Communicatie gaat veel makkelijker en vloeiender.

Communication delivered as a Service (UCaaS) Kostenbeheersing en Unified Communications  as a Service (UCaaS)

Axians stroomlijnt uw systemen door een geïntegreerd communicatieplatform te gebruiken. Dit resulteert in een daling van uw kosten, omdat fysiek aanwezig zijn niet nodig is. Wanneer u deze oplossing als dienst bij ons afneemt - Unified Communications as a Service - betaalt u op basis van het pay-per-use-principe.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?